Serihsasya Kızçeler 38+4 üm ne gelen var ne giden ne belirti siZler ne durumdasınız belirti var mı doğumunuz nasıl olucak ben çok korkuyorum hayden sohbeteee😅🤷🏼♀️
Rezzan Serihsasya 38_2 yim cuma günü sezeryan oluyorum heycan panik şimdiden başladı 3.olcak ama yinede heycan oluyo oglan top oynuyo karnımda canımı yakıyo agrılarım var ama son günlerim🤷♀️🤲🏻
mavipapatya Serihsasya Sen yine iyisin ben 40ı geçtim hâlâ gelen giden yok canım 🤷♀️😂 Normal düşünüyoruz ama sancı felan gelmiyor ki nasıl olacak bilmiyorum. Sabah muayenem var belki acılmam olursa suni verebilir🤗
erbasbebek Serihsasya 38+6 olucam birazdan bende hiç bir belirti yok gününü tamamlatacak büyük ihtimal ümidi kestim 🤪
Serihsasya 2zannesi canımm korkma Allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına bizede hayırlı haberlerini ver ..
Serihsasya Rezzan canım allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına bende çok zorlanıyorum midem felaket yanıyor inşallah 40 beklemez gelir ..
Tugbamine Rezzan benimde ikinci bebeğim bende cuma sezeryan olucam sabah 9 da allah kısmet ederse çok korkuyorum panik oluyorum düşündükçe
Serihsasya mavipapatya canım inşallah başlar doğumun suni sancıya gerek kalmaz valla ne gelen var ne giden bizde bekliyoruz 🤷🏼♀️
Rezzan Tugbamine rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻Uyku sıfır bende günler bitti uyuyamıyorum burun tıkalı bogaz kuru son 2 gün 🥴🤦♀️
Melekhazalcan Seselif benim de sizle aynı ama benim geceleri agrı çok oluyor gündüzleri biraz hafif hayırlısı işe gelsin artık bebeklerimiz 🙏😊
Nilay35 Serihsasya bnde 37+5im ama kordonda kan akisi yavasladigi icin cuma gunu tkrar kontrole gtcem ya suni verir yada sezeryana alacak sanirim hakkmizda hayirlisi