Nurgizemmm Arkadaşlar 8 hadtalık gebeyim ve iki gün önce grip oldum onun öncesinden gelen bir öksürük vardı şimdi dahada şiddetlendi doktorlar ilaçda vermiyo ama öksürdükçe boğazım kötüleşiyo ne yapabilirim
Eceveannesi Nurgizemmm 36 haftaligim ve şiddetli öksürüğün.vardi hala var ama şükür baya azaldı diodum.somdi çocuk çıkacak oksurukden bol bol nane limon ayva kaynatıp icdim bala limon zencefil karıştırıp yedim ve portakal suyu sıkıp icdim c vitamini önemli olucem sandım yatak döşek başımı kaldiramadim ama sen bol bol c vitamini al cnm ilaç yasak zaten atlatırsın korkma
Miniminikuss Kuzum suyla seyreltılmıs sırkeyle gargara yap cok cok ıyı gelıyır. Bide ballı ıhlamur içebilirsin..
Nurgizemmm Eceveannesi nane limon ayva kaynattım ayva yapragınıda ayrı kaynattım sarımsak ye dediler tuzlu suyla gargara yaptım zencefil ve ballı süt içtim öksürdükçe boğazlarımda acımaya başladı halbuki boğazımda hiç bişey yoktu
Hlyrdvn Bende aynı durumdayım öksürkten uyuyamıyorum gittikçe de artıyo artık karnıma ağrılar giriyo bu sefer korkuyorm bebeğe zararı olur diye 😔
[silindi] bende ayni durumdayim bogazlarim çok acıyo yutkunurken filan nasil atlatıcaz bakalim 21 haftalik olduk cok korkuyodum hasta olmaktan benimki cok agir geciyo bide yeni yeni basladi insallah cabuk gecer 🤦🏻♀️