Kbrbrfn Malikinannesi hayır suyun patlaması esnasında ağrı olmaz. Saatler ilerledikçe su gelmeye devam edecek ve sancıların artacak. Doktora gitmeye korkmamalısın bence gitmediğin için kork. Allah bebeğini ve seni korusun. Kaç haftalıksın
Malikinannesi Kbrbrfn eşime söylüyorum inanmıyo ki ya. Beklicem sancım yok idrara sıkışık gibiyim ama bişey yok.
zlemAcar Malikinannesi eşiniz inanmıyor mu? 🤦 Bence önce sizin inanmaniz gerek. Bebek için tehlike olabilir. eğer gelen suyunuzsa bebek susuz kalabilir. Yazık degil mı? Ben olsam kırk kere gitmiştim 🙎🙎🤦
Malikinannesi zlemAcar inanısa kalkıp götürür götürmüyor hastaneye söylüyorum anlatıyorum ama yok. Gidip uyicak şimdi
NurdanHakan Malikinannesi şaka mı yapıyorsunuz bu zamana kadar gelmişsiniz ve suyunuz gelmiş meyi bekliyorsunuz bebeğinizi riske atıyorsunuz illa sancınız olacak diye bir kaide yok 112i Arayıp sorun. İsterseniz eşinizi ikna etmek acil gitmeniz gerek doktora
zlemAcar Malikinannesi 🤦🤦🤦 ne diyeyim şaka gibi. Bunca derdimiz in arasında doğum belirtilerimizi eslerimize inandırmaya çalışırsak yandık . Allah size kolaylık versin. Ben paralardim onu 🙆
NurdanHakan Malikinannesi siz arayın durumunuzu bence izah edin ambulans zaten yollarlar eşinizden bir hayır yok anlaşılan ama belki refakat eder size yolda
Malikinannesi zlemAcar bişey olmaz diyo ama ilk kez böyle bişey oldu bende pıt diye ses geldi 5 6 kez idrara sıkışır gibi oldum az az bişeyler geldi duşda fark etmedim rengini idrar mı su mu anlamadım ondan korkuyorum 😕 evet eşim ikna olmuyo
deletedmom01 Malikinannesi ikna olmuyorsa sancım var diye evi birbirine katın ne demek inanmiyor yaa ..
zlemAcar Malikinannesi haddim değil biliyorum ama ben olsam böyle bir insandan çocuk düşünürken kırk kere daha düşünürdüm . Ve garip olan eşiniz ikna olmak zorunda değil. Sizde bir bireysiniz. Lütfen en azından tütün bir taksi gidin. Ya da ambulansı arayın . O da evde.kendini ikna etmeye cabalasin.
mercimek Malikinannesi şaka gibi🙄 sancım var diyin inanacaksa tövbe estağfurullah ya ne garip insanlar var😒 hayır uykusu çocuğundan daha mı önemliymiş sormak lazım😠
deletedmom01 zlemAcar haklısınız ben olsam hic direk giderdim nolur olmaz bazi adamlar nasil boyle rahat anlamiyorummm🙍🙍🤔🤔
NeslihanPiaAbac Hay allahım yaben meraktan uyuyamadım ne oldu acaba diye girip bakma ihtiyacı hissettim o nasıl umursamıyor anlamış değilim.arayın 112yi .idrar olsa ayırt ederdiniz belliki suyunuz gelmiş allah korusun bebek için çok tehlikeli ambulans isteyin acil
deletedmom01 zlemAcar nediyim canım. İnsan korkuyor ben 28.,haftadaym her an erken dogum olsa nolur diye dusunuyorum.bazi erkekler rahatlar gamsiz gibi..