Fstkkkk Seher_1234 dün gece çok sancım oldu uyuyamadım. Kanamam da adet kanaması gibi oluyor artık. Doktor şarıl şarıl kanama olunca gel dedi öyle durdurulmayacak gibi olursa gitcem. Ağrılarım arttı kanamamda
civcivimmm Fstkkkk bende 5+1de kanama yaşadım kese aşşağıda falan demediler ama kese arkasında kanama vardı şükür şuan çok iyiyiz canım stres yapma bol bol uzan iş yapma
Esrakurukuz Fstkkkk sen tekrar git doktora iğne yaparlar bekleme acile git doktor kanamanın kesilmesi lazımdı
Sinemneset Fstkkkk Allah’ın izniyle çıkar hareket etmeyin ayaklarınızı havaya dikip yatın zaruri olmadıkça kalkmayın inş düzelirsiniz
Fstkkkk Sinemneset hiç kalkmadan yatıyorum ayaklarım yukarda. Gördüm kalp atışını da duydum. Ağrım ve kanamam kesilmiyor ama
Gulsahim Fstkkkk ben yaşamıştım oğlumda 1.5 aylıktı kese düşmüştü kanama olmuştu ama yavrum tutunmuştu.. O zaman cahil yaşımda yatıp dinlendim geçekten doktorlar düşer demişti Allaha bin şükür şimdi 8 yaşında aslan gibi..
Fstkkkk Gulsahim maşallah çok sevindim sizin için rabbim size bağışlasın. Benim de rahim ağzında kesem. Doktor düşer kesin dedi. Düşmesini bekliyor. Kanamam var ağrım var. Nasıl geçer
Blackcloud Fstkkkk Lavabo dışında ayağa kalkma, dinlen canım, inşAllah iyi olursun. Doktora görünmende fayda var.
Gulsahim Fstkkkk çok sağol bitanem benim. Tabiki rabbim ol derse olucak. Ama fazla ağır kaldırma hep dinlen bakalım inş düzelir. Düşsede üzülme çok fazla sağlıklı gebelik olmadığını düşün. Gençsin yine olur kuzum insanoğluyuz herşey bizim için ❤️
Aslannn Fstkkkk öncelikle geçmiş olsun...ayaklarının altkna yüksek yastık koyup uzan sürekli ..kız kardesim aynı durumdaydi çok şükür atlattı..
Esrakurukuz Fstkkkk fitil vermiyor zaten sen söyleseydin o verdiği progestan hapını fitil gibi kulllan geç kalmadan kaçdır yazıyorum sana cevap vermiyorsun dayanamıyorum da bişey oldu mu nasılsın haber et