Deniz_Efe Bu gün doktor kontrolüm vardı sancım çıkmadı açılmam yok rahim ağzında yumuşama var doktor cuma eşyalarını al gel doğumu planlayıp başlatıldım belki dedi sizce nasıl başlatacak bide normal doğum yapanlar kaç günde toparladınız kendinizi
Fdle Deniz_Efe büyük ihtimalle suni sancı ile başlatacak doğumu canım bende henüz doğum yapmadım 39 haftalığım bende de açılma yok rahim ağzı yumuşak da değil bebek de daha çok yukarda çatım da darmış sezeryan olucam o yüzden
1funda Deniz_Efe benimde ayni 39+2 acilma sanci yok yumuşama var sadece dedi yarin tekrar kontrolum var
hunilimom Deniz_Efe fitil veya şuni vericektir cnm hemen ayağa kalkıyorsun zaten hastanede ve sonrasında kullanman için ağrı kesici veriliyor dikkat etmen gerekiyor biraz dikişlerin olursa
Deniz_Efe Fdle her şekilde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil
Qizim2020 37+5 nişanım geldi 3 gün önce ama doğumum başlamıyo niyeki acaba ? 2 parmak açılmam var demişti doktor 😐
hunilimom Qizim2020 bebek daha hazır hissetmiyor galiba kendini yakindir doğum inşallah sağ saglim alırsın kucağına