cnnvzdn Merhaba kızlar 20 ocakta yumurtlama günümdü değerlendirdik. 1-2 şubat periyot tarihim (düzenli oluyorum) erken genelik testi aldım eczacı aksam yapabilirsin sabah aksam farketmez dedi yapayım mı sizce sabah ilk idrarımı bekliyim?
Slna cnnvzdn saat farketmiyor canım. Sadece sabah yap demelerinin sebebi gece boyunca biriken idrarda asit oranının fazla olmasi. Özetle farketmiyor benim arkadaşım öğlen yaptığı testle öğrendi
SecilM cnnvzdn bence sabah ilk idrarla yapın. Hem 1 gün 1 gündür. Biraz daha kesin sonuç gösterir 😊 çoğunlukla gebelik testlerini sabah ilk idrarla yapmanın daha doğru olduğunu biliyorum
Nurseda2612 cnnvzdn bence daha çok erken canım. Benim adet tarihime 2 gün varken erken gebelik testinde çıkmamıştı. Bence erken gebelik testleri sadece para tuzağı kan testini bekle varsa ve geç döllenmeyse çıkmazsa üzülürsün biraz daha sabretmeni tavsiye ederim :) ki daha 8 gün olmuş
cnnvzdn Nurseda2612 4. Ayımız bu . Cok erken biliyorum ama cok kafaya takıyorum hep test yapıyorum 🥺☹️
1Vera_ Nurseda2612 benim yumurtlamanın 10.günü erken gebelik testinde çıktı. Adete 4gün varken. Yumurtlamayı tam biliyorsanız 10. Günde çıkıyor.
Nurseda2612 cnnvzdn bence çok az daha sabret üzülmektense emin ol sabretmek daha iyi rabbim inşallah kucağını hayırlısıyla boş bırakmaz 🙏🏻
Tugceecikk cnnvzdn canım hcg yükselmşse yani adetin 5 gün gecikmşse mesela sabah akşm farketmz evet ama gecikme olmadan hcg düşükken zaten silik çıkıyor daha net göreblmek için ilk idrarınla yapmalısın
cnnvzdn 1Vera_ aa öylemiii 20 si ilk yumurtlamaydı.. dayanaamayacağım adete kadar yapacağım sanırım testi aldım korkuyorum yapmaya
mucizemibeklerken17 Ben de bugün aldım yaptım, maalesef negatif cikti. 15-16 ocak idi yumurtlamam. Pco var reglim de belli değil.
Tugce1803 cnnvzdn dedim daha çok erken diye daha benim bile yumurtlama üstünden geçeli 9 gün oldu sizin 8 gün geçti yani
Nursubasi cnnvzdn bende yumurtlamadan 8 gün sonra yapmıştım okadar silik çıktıki erken genelik testi hatta buraya attım bi çok kişi yok dedi adete iki gün kala yaptıgım inanılmaz belirgindi çizgi bence bekle biraz