Susamcik01 https://imgyukle.com/i/VfyPeI kızlar bu şekilde çıktı fotoğrafta tam belli değil ama ben gözle hafif bir şey görüyorum. Bir arkadaşımda aynı şekilde hafif gördü emin olamadık. Bir iki gün bekleme kararı aldım varsa veya yoksa diye ama emin olamadım. Adetime 2 gün var ev fazla. Sol ve sağ kaşığımda arada sancı ve akıntım var göğüslerimde çok hassas şuanda emin olamıyorum bakar mısın siz görüyor musuuuz
Minikyavrum Susamcik01 başka bir marka daha deneyin isterseniz. Ben miratech ile yaptığımda silik 2. Çizgi çıkıyordu gebelik olmuyordu o yüzden o marka teste karşı ön yargı oluştu bende 😪
Happpm Susamcik01 eğer hafif varsa hamilesindir canm çünkü bende iki gün önce yapmştm varla yok arasıydı sonra adetm geçti birdaha yaptm birazdaha belirgindi sonra bi baktım bi prenses annesi olacagım darısı sanaa canm
Susamcik01 Minikyavrum elimde tek bu vardı evdeyse tekim çıkamoyorum canım yoksa erkek gebelik alıcam
Ecmelbeyza Minikyavrum aynen kardeş aaaaynen kesinlikle. Bende ondan aldım silik çıktı bi sevindik eşimi aradım falan. Resmen vardı yani bildiğin biraz kurudu besbelli oldu . Yok ama halbuki
Merveaksoy Benim yaptığım testte de ilk çıkan çizgiyi benden başka kimse görememişti eşim bile 🙂 ama daha sonra bekledikçe belirginleşti . Bende görür gibi oldum sanki canım hayalet bir çizgi var gibi
Busraay_ Susamcik01 reglinin geçmesini bekle bence canım, birşey gözükmüyor bu testte maalesef Allah hayırlısını versin 🙏🏻