aayseegul bayanlar bende 23ü perşembe günü yaptırdım aşılamamı.burda toplanıp birbirimizin deneyimlerini paylaşalım .belirti yasayanlar neler yasaadığklarını yazarmı?
Mavi87 aayseegul bende 23 ocakta aşılama yaptırdım. Test yapsam güvenilir olmayacak çatlatma iğnesinden dolayı. Zor ya , geçmiyor vakit..
Marayy Merhaba yeniden canım bende 22 Ocak yaptırdım 7.günüm bugün akşam üzeri mide bulantım hafif var ona bağlamıyorum dicem ama bilemiyorum göğüs hassasiyetim agrım var kasıklarım hiç ağırmıyor dün bi sancı girdi 10 dk o kadar
aayseegul Marayy Nezihe08 kızlar benimde iki gün önce kasık ağrım oldu 20 dk kadar sobnra geçti şuan belimde agrı var ama sanki karıncalanıyomuş gibi.banada dr jel verdi bana crinone tutunmayı kolaylastrcak dedi.çooook sabırsızım :)
Nezihe08 Hissettiğiniz bir şeyler varmı benim arada bir sol kasığım da bir huzursuzluk ağrı hissediyorum
Nezihe08 Bana aşılamadan sonra duphaston diye ilaç verdi doktor size ilaç verdiler mi benim iki düşüğüm var bu arada
cnntylmz Marayy ben asilama yatirmadm catlatma ignesi verdi doktorum progestan fitil verdi acaba ne ise yariyo sormak istedim
Nezihe08 Bir şey hissediyor musun henüz dikkat ediyor musun kendine ben ağır kaldırmıyorum hafif günlük işler yapıyorum
Marayy aayseegul bende çok sabırsızım bazen mide bulantım oluyor bilmiyorum pek belirtim yok test yaptın mı hiç
aayseegul Marayy yok yapmadım ama bir saat önce kasık ağrım oldu baya.ama tam adet ağrısı acaba adetmi olucam onun belitisimi :(
aayseegul Marayy ay inşallah canım seninde bulantının sebebi odur inşallah ama bendeki tam adet ağrısı ya