Rabiss gostermemekizlar 16 haftalik gebeyim ama inatci cocugum kendini gostermiyo bugunki doktorumda kiz kendini saklar kiz olabilir dedi ama saskinim acaba benim gbi olan varmi😃
shdemir Rabiss Benimkide göstermiyodu oglum olucak canım. Ben inanmıyorum o göstermiyosa kız olurlara😂
mom44 Rabiss benm 17 haftaya kadar gmstermedi ama kemik yapısından kıza benziyor dedi kızım olucak nasipse
Rabiss Catliyoruz valla bi arkadasmdan daha duydum bu cikolata isini bide ole denicem 😃annelikde careler tukenme
Rabiss Insallah hayirli evlatlarimiz olur ama gene insanin icinden gecen bi sey var benmde kiz rabbim gonlumuze gire verir insallah kizlar
PamirMira Rabiss valla bence de kızdır çünkü böyle göstermeyenler genelde hep kız çıkıyor benim ki 13. Hafta da gösterdi valla ki yani cinsiyet öğrenmek için gitmemiştik ☺
Babyboymom Rabiss cnm bizimkimdede öyle oldu ama devlette baktırmıştık sonra özele gittik iki gün sonra gayet net gördü oğluşumu 😅
EYMENERDEM Rabiss hanımlar bende16 haftalığım ve görmedik cinsiyetini Rus takvimine baktınızmı burada bi arkadaş anlatmıştı
EYMENERDEM Babyboymom benimde iki oğlum var bu üçüncü heyecanla bekliyoruz bakalım ne olacak Rus takvimi kız gösteriyo rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize