Deletedmom317 Ev yoğurdu süt falan sürekli tüketiyorum ama geçmedi. Krampla acıyla uyanıyorum kontrolum persembe günü dr a danışcam. 22+5 oldum bu arada🤰🏽
arzu_glyprk Deletedmom317 magnezyum eksikliğinden oluyor maalesef bendede var artık hem bacaklarımda hem ellerimde geceleri çok zor geçiyor ilaç kullanıyorum ama hiç bir etkisini görmedim 😔
Zeys Deletedmom317 magnezyum eksikliğinden oluyor canım benim de sabaha karşı ayağıma giriyordu doktorum ilaç verdi suyla eritip içiyorum portakal suyu gibi tadı..maden suyu tüketebilirsin sade olanından mineral açısından oda iyi geliyor diyorlar..
Pilatescadisi Deletedmom317 canım bende de oluyordu hem sporcu hem eğitmen olduğum için magnezyum un kas kramplarına iyi geldiğini biliyordum, ki doktorum da bana hemen yazdı magnezyum günde 2 kere kas kasılmalarına birebir🙏🏾
NeslisahGamze Deletedmom317 magnezyum içtiğinde takviye normal kasılmalarını anlayamıyormuşsun, 32. Haftadan sonra içmemek gerekir demişti doktorum, ben doğal maden suyu içtim her gün bir tane 37+5 im maksimum 3-4 kere girmiştir kramp
Kardelenyigit Gece resmen ağrısına uyanıyorum,yok böyle bi kemik ağrısı doktorum gebelik krampları normal falan dedi ama bilmiyorum artık bu arada bende yarın 22 haftalık oluyorum
Zozan-harman Magnezyum eksikliğinden oluyor doktorum magnezyum tabletini verdi kullandığımdan beri bacaklarima kramp girmiyor 32+0 haftalik hamileyim
arzu_glyprk Deletedmom317 yaramadı hem Demir eksikliği için ilaç kullanıyorum hemde magnezyum bi etkisi yok
Yel282828 Deletedmom317 yiyeceklerle biraz zor geçiyor canım.kontrole.gittiginde magnezyum takviyesi işte
Cnsmsl Deletedmom317 Benim de sizin gibi uyurken ayağımı kaldırmama uyanıyorum iğne batırır gibi oluyor akşamları uyumadan önce soda içiyorum maden suyu yani sade ama burada okumuştum o çok iyi geldi tamamen Yok etti diyebilirim hatta