Sarisiiin35 Kizlar bebeğimin cinsiyetini hala öğrenemedim Şubat'ın 5 inde randevum var şuan 15+5 kontrole gittiğimde 16+5 oluyorum sizce bu sefer belli olur mu
Serihsasya Sarisiiin35 büyük ihtimal olur canım ama bebeğin pozisyonuna da bağlı çikolata yede git hareketlenir bebiş :)
Cicekk12 Sarisiiin35 bende hayla öğrenemedim şubatın üçünde benim de kontrolüm 16 haftalık oluyorum çok heyecanlı
Sarisiiin35 Serihsasya bende çikolata yemeyi düşünüyorum gitmeden çok merak ediyoruz artık Bi an önce öğrenmek istiyorz ☺️
derya9589 Sarisiiin35 13.haftamda gittiğimde doktor tahmin ederiz belki demişti ama göstermedi geldi 14. Haftamda gittim doktor çikolata ve meyve suyu içerek gel dedi o saman erkek dedi dün de gittim 15+3 teyim şuan yine erkek dedi yine çikolata yiyip gitmiştim daha net göstermişti bu sefer
Sarisiiin35 Bbsraa meraktan catlicagiz artık biseyler almak istiyorum cinsiyetini öğrendiğim için duraksiyorum ☺️
Sarisiiin35 Bbsraa inşallah canım Allah'ım herkesin evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin