tuzi34 Kızlar travel almak istemiyorum belli bi zamandan sonra kullanışlı olmuyormuş Yenidoğan uyumlu baston bebek arabası alanlar fikir verebilir mi
Serihsasya tuzi34 bastonlar daha büyük çocuklar için Yenidoğanlar için baston araba hiç duymadım ve araba hafif olduğu için içine koysanız bile çok sarsar diye düşünüyorum ..
Rabiaa59 tuzi34 https://hizliresim.com/4p7Qy4 https://i.hizliresim.com/4p7Qy4.jpg Canım bende travel sistem almadım normal arabalardan aldım. Baby Home 770 modelini aldım 800 e. Tam yatar pozisyon şekliyle beraber 3 oturma pozisyonu var ben tam yatar şekliyle kullanıcam inşallah ilk zamanlar. İçi de gayet geniş olduğu için uzun yıllar kullanılanacak bir araba. Hafif de ağır bir araba da değil. ☺️ https://hizliresim.com/EOGN18 Ben böyle siyahını aldım canım
Annemerve tuzi34 bütün annelerin derdi valla travel alsak cok kullanamayacaz baston alsak nasıl olacak bilemiyoruz 😊😊 Hiç bir bebek arabası için bu kadar çok düşüneceğimi kararsız kalacağımı düşünmemiştim 😊😊 Daha haziranda doğacak benim oğlusum 💙 Ama yinede burda bekleyeyim fikir edineyim. Bu post iyi olmuş 😊umarım sizde gönlünuze göre bulursunuz🤲
Bayrakoglu69 tuzi34 Bende casual vista aldım baston tipli travel sistem bebek arabası . Kullananlar da çok memnun bende bu yüzden aldım 👏🏻 Tavsiye ederim Civilden aldım 1.200 e 👏🏻
tuzi34 Serihsasya yenidoğan uyumlu çok baston araba var zaten çocuk hemen büyüyor bence travel kullanışsız
destiny123 merhaba bana da travel saçma geldiğinden , kraft you modelini aldım , henüz kullanmadım , kabin tipi olarak geçiyor tam yatıs özelliği var bakabilirsiniz
Dumery Tam yatar pozisyon alan bütün bastonlar 0+ ya uygundur chicco litway öneririm bende traveli satıp baston alıcam. Travel kullanmış biri olarak çok pişmanım görüntüsü güzel geliyor ama tamamen eziyet şasesi ayrı puseti taşımak araca binmek kabus gibi illa iki kişi olmak lazım
tuzi34 Dumery çok haklısınız benim çevremdekilerde öyle diyor ben Chicco modeline baktım bide joie muze lx baktım ikisinden birini düşünüyorum
Cherry5 Arkadaşım aşık olarak aldığı Kraft traveli 8-9 ay anca kullandı. Bagajda aşırı yer kaplıyor her seferinde tekerlek söküyorlardı. Aşırı ağırdı tek başına asla bir yere çıkamadı daha fazla dayanamayıp baston aldı. Ben de onu gördüğüm için direk yenidoğanında kullanabildiği baston aldım. İçinede yine de ne olur ne olmaz diye kafa destekli bir ped aldım
Nml06 Cherry5 En mantıklısı bu, travel,baston diye kaç defa arabaya para vereceğiz yoksa üstelik traveli kısa bi süre kullanıyoruz
Cherry5 tuzi34 joie muze lx de travel sistem diye geçen ve hafif olmayan bir araba aklında bulunsun 😊 uygun fiyatlı hem baston hem anakucağı takabileceğin bir şey istiyorsan joie touriste bakabilirsin
Dumery tuzi34 çok parçalı arabalar gerçekten eziyet hem ağır hem çok yer kaplıyor asansör olmayan biryere gittin anakucagını eline alıyorsun sırtında bebek çantası da var şaseyi kapatıp diğer eline aldın 5 kat yukarı çalmak zorundaysan Levent Kırca paradolirendeki cevap kelle gibi geziyorsun hele otobüse taksiye bindiysen yandın sök tak illa yanında biri olması şart o kadar yükü tek basına taşımak zor
Gulsenela Cherry5 merhaba ben de bunu almayı düşünüyorum travel almayacağım puset ablam verecek memnunmusunuz acaba bebek kaç aylıkken kullanılır emin olamadım
tuzi34 Rabiaa59 ya fiyatı filan çok uygunmuş şuan indirimde sanırım hemde çift yönlü düşünebilirim teşekkür ederim ☺️
tuzi34 Annemerve beşik dert araba dert fiyatlar uçuk ben beğendiğimi alacağım zannediyordum ama öyle olmuyormuş umarım istediğimiz gibi buluruz ☺️
susu8 Bayrakoglu69 bende aynı ürünü almayı düşünüyorum ne zaman aldınız civilde hala var mıdır acaba.. İnternette 1500 civarı fiyatları
tuzi34 Bayrakoglu69 anakucağı olmasına çok sevindim çok teşekkür ederim büyük dertten kurtulucam galiba alıp rahatlamak istiyorum artık 😌
MrsClk tuzi34 Kraft Neon aldım ben kullanan arkadaşlarım çok memnun hemde hafif kullanışlı katlanınca da az yer kaplıyor 👍🏻
susu8 tuzi34 bende aynı durumdayım ne zormuş bebek arabası seçmek 🤦🏻♀️ casual vista almayı düşünüyorum hem baston hem hafif hem de anakucağı da var travel sistemdeki gibi sadece anakucağıyla taşıyabiliyorsunuz yenidoğan için.
Ftma_izmr susu8 ben baktım dediğiniz arabaya travel sistem diye geçiyor ama siz baston yazmışsınız anlayamadım ?