Canan06 Mothernew bn gramlari ogrenmek istemedigim icin 29 da ogrendm kilosunu 1800 gramdi şuan 38 deyz
07antdefne Canan06 özür dilerim ama merak ettim o zamn sen kaç kilo aldın ve bebek bu kiloda cıktı yani 29haftada iken
Meleeekk Kbr_71 bende 2 haftaya öğrenicem inşallah nasıl beslendiniz kilosu çok iyi bebeğinizin her bebek farklı olur tabiki yinede öğrenmek isterim dikkat ettiğiniz şeylere 😍
kitapkurdu Kbr_71 2 hafta önde gidiyoruz doktorumuz sorun yok gelişimi çok güzel dedi. Bazen ben de takip ediyorum benimki hep önde görüyorum korkuyorum sonra bir bakıyorum aynı olanlar da varmış 😊
Kbr_71 Meleeekk valla canm öyle pek dikkat etmedim yatarken bir kase yoğurt yarım çağ bardağı pekmez yedim kuruyemis nadir yedim her gün yumurta yemeye dikkat ettim onun yani sıra her zamanki gibi hayatımdı kilo ben almadım pek hep kızıma gitmiş yediklerim
Kbr_71 kitapkurdu benim önde falan demedi haftasını söylüyo hep gerci ben son adet tarihimi bilmiyorum ultrasyona göre bakıyor
Canan06 07antdefne ben şuan 38 haftalgm ve 20 kilo aldm doktorum normal dedi dogumdn sonra hemn verrsn dedi
07antdefne Canan06 ben 29haftadayim 12kilo aldım sence normal mi çok mu bana çok gibi tesekur ederim cv verdiğin için allh razı olsun