Hayraz 15 +1 hamileyim bugün özel hastanede baktirdik ve bir kızım olacakmış 🤲🏼🤲🏼💕 rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏼🤲🏼🙏
Anneyim Hayraz allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah bana da 3 erkekten sonra bi kız cocugu nasip etsin inşallah 6+4daha cok yeniyiz
Hayraz Cok teşekkürler ya iki hastade bir doktor %95 kiz dedi digeri bacak arası boş kız bebek ama yine de hazırlık yapma erken bekle dedi de bence değişmez artık 💕
Hayraz Anneyim masallah hayirli evlat olsunlar... inşallah canım gönlünden geçeni versin rabbim sağlıkla 🤲🏼 çok saol ❤
Prenses001 Anneyim merhaba canım benimde 3 oğlum var 16+3 hamileyim cinsiyeti bilmiyorum bende çok istiyorum kızımın olmasını 😊
Anneyim Prenses001 valla bende cooook heyecanlıyım Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlarla doldursun inşallah normal doğum mu
Anneyim Prenses001 maşallah keşke normal olsaydı ama sezeryan hepsi buda sezeryan dogum olacak hayırlısı ile bundan sonra baglatmayı düşünüyorum ama hayırlısı inşallah
Prenses001 Anneyim hangi dogum size sağlıklıysa o olmuştur üzülmeyin kaç yaşındasın çocuklar kaç yaşında? Yaşın erkense bağlatma bi 10 yıl sonra ne düşüneceğin belli olmaz bebek kokusu özlersiniz belki 😊
Hayraz Erkek çocuk zor valla ablamların hep iki oğlu var kiz yok onlarda sezeryan kız istiyorlar ama yasta ilerledi ben 37 yaşındayım onlar benden bi iki yaş büyük artık sabrımız yok diyorlar ve erkek çocuk çok yoruyormuş kıza göre bilmem öyle mi
Prenses001 Hayraz Evet hemde nasıl erkekle uğraşmak çok farklı ne bileyim bi kere cinsiyetimiz farklı insan etrafında hem cinsini arıyor valla