kubraninevi Bazıları 16. Haftadan önce kesinleşmez diyiyor cinsiyeti değişenler oluyor. Bana da 14. Haftada bacak arası boş olduğundan kız dendi ama değişir mi merak ediyorum. Siz kaçıncı haftada emin olmuştunuz? 😌
Derin_Demir kubraninevi 12+3 te kız denildi 23+3 teyim hala kız 😍 ben kızın değişeceğine inanmıyorum hadi erkekte kordon görüp yanılabiliyolarda kızda sıfırdan organ mı çıkcak 😊
d190516 kubraninevi 14 haftaya yakın öğrendim oğlumda yüzde yüz demişti doktor kocaman pipisi var dendi 😄
Esme Haftada %100 erkek dedi doktorum . Ondan sonra üç doktora daha muayene oldum ilerleyen haftalarda hepsi erkek kesin dedi . 14. Haftada gösterdi yani pipisini oğlum 😂
Hayraz kubraninevi 15 +1 bugün kız dendi bacak arası boş dendi iki hastaneye gittim biri %95 kız dedi diğeri bacak arası boş kız ama erken daha hazırlık yapma dedi. Fakat ben değişeceğini düşünmüyorum
Deletedmom0990 kubraninevi 14+3 de erkek dedi doktor 17+5 de tekrar giyim sordum kesinmi erkek dedim pipisini gösterdi doktor 😂erkek
Sudeee07 kubraninevi benim de şu an 14+3 günlük dün kontrolüm vardı doktorum kesinlikle kız dedi o boşluktan dolayı canım 😊
asmitaskiran Nerdeyse 10. Haftada belliydi 12. Haftada öğrenmek istemiyor musunuz kesin gördüm dedi doktorumuz. Ama biz parti yapacağımız için 19. Haftada öğrendik 🙈 sonuç aynıydı.
[silindi] kubraninevi 12+3 de doktorum kesin erkek dedi bize canım bakalım ilerleyen zamanda değişcek mi 😇💙