Canım ben daha önce doğum tecrübesi yaşamadım , öncelikle bunu belirtmeliyim .
Doktorunun takibi önemli diye düşünüyorum .
İnşAllah süreç normal işlediğinde ;
Vaginal doğumun kahramanı Siz ve Bebeğinizsiniz . Bu süreci olumlu atlatabilmek için öncelikle mutlu olduğunuz bir hobi , uğraşınız olsun . Doğru beslenmeyi önemseyin. Doktorunuzun sınırda gördüğü değerleri ya doktorunuza danışarak ya da araştırarak beslenme planı oluşturun .
Kaslar için hurma iyi diyorlar ancak fazla tüketildiğinde yanında acur salatalık gibi sebze tüketerek karaciğer hararetini İnşAllah giderebilirsiniz .
Mutluluk hormonu besin desteğine ihtiyaç duyar ; kajuyu tercih ediyorum. Hamilelikte Triptofan içeren besinler diye araştırıp sizin damak zevkine uygun besinleri tercih edebilirsiniz , tabiki dozunda bütün gün aynı besini tüketmeyin .
Süt olarak içime sinen açık süt satılan bir yerden alıyorum ; makine ile sağım yaptıklarını kan gördüklerinde köpeklere verdiklerini söyledi, çok şükür ağır kokusu yok içebiliyorum . Kaynamaya çıktıktan sonra uzman görüşlerine göre kaynatmayı tercih ediyorum, en az iki bardak ılık içiyorum .
Uyumadan ağız temizliği önemli , arada dilimin üzerini de bitkisel macun kullanıyorum , titanyum dioksit içermiyor, bununla çok çok az sürüp fırçalıyorum .
Sabahları doğal bir yemek kaşığı zeytinyağına çok az limon damlatıp çaybardağında içiyorum .
İçtiğim bu bardağın dibinde çok az yağ kalıyor üzerine iki yemek kaşığı kadar keçiboynuzu özü ya da pekmezi ekleyip bir kaç dilim limon sıkıp, içme suyu ile sulandırıp tüketiyorum .
Sanırım kan seviyesi doğuma hazır olmalı .
Onun haricinde sağlıklı besinler , karbonhidrat olarak en sağlıklı kaynağın meyveler olduğunu biliyorum .
Sizin döneminizde olduğumda şunlara dikkat etmek isterim .
İlk ve çok çok önemlisi solunum ve Kegel egzersizi
Hafif zeytinyağı ile perine masajı
Doğuma son üç gün kala uyumadan evvel zeytinyağı içmeyi planlıyorum , tabi araştırın
Squat I duymuşsunuzdur
Hurma tüketeceğim , hatta iyice evde temizleyip kurulayıp hastaneye götürmeyi de isterim , cam bir kavanozda
ayva , armut tüketmeye özen gösterin
şekerli gıdalardan , hamurişinden , rafine tuzdan sakının . Kaya tuzunu abartmadan kullanmaya çalışıyorum
ev yoğurdu ve doğal sirkeli küfsüz ev turşusu bünyeme iyi geliyor
Doktorunuzun doğal tavsiyelerini de önemseyin
Bir de bir makale yeni araştırmıştım ;
Çok beklememiş meryem ana otunu yurtdışında toz haline getirip balla karıştırılıp tüketiyorlarmış . Bulma şansınız varsa İmkanınız varsa araştırın , doktorunuza danışın .
Solunum önemli ama ıkınma isteği geldiğinde doktorunuza ebenize harfiyen uyun , şansınız varsa sırtüstü harici diğer pozisyonları deneyin ,
ıkınmada burada okuduğum yorumlarda çok yoğun ıkınma isteği olanlar ilk seferde tüm gücünü kullananlarda azcık dikiş oluyor sanırım, yani o anda yanınızdaki sağlık uzmanına danışın .
Ahududu , vs bilgim yok