Sulegorkemakyol Ozgeanne aynen öyle hem büyük birde basen ve popo kısmını sarıyor ama hemde pemye olduğundan esnekte olu ne kadar büyük ve kalın ped kullanırsan kullan içine sığmama ihtimalide yok 😂😂😂
Ozgeanne Sulegorkemakyol 😂 sizi cok terletmemesine dikkat edin eğer sezeryan düşünüyorsanız çünkü yara yeri terlemeyi kabul etmiyor maalesef 😊
Sulegorkemakyol Ozgeanne inşallah normal istiyoruz ama tabiki önceliğim bebeğim ve benim sağlığım eğer bir sıkıntı olmazsa normal olucak inşallah 🙂
Ozgeanne Sulegorkemakyol tabii ki inadına sezeryan ya da normal diye tutturmak zaten mantıksız Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Merveeee Tugba34 bende indirimden aldım baya bi ama köyü bi koku var hemnkızlar için olan da hem erkekler için olan da pişman oldum fazla aldığıma
Tugba34 Merveeee ıslak mendiller de mi ? Saf su o koku olması imkansız 2,5 senedir kullanıyorum kime önerdiysem aldı herkes de memnun ilk sizden duyuyorum 🤷🏻♀️
Tugba34 Merveeee bilemiyorum ben 2,5 senedir kullanıyorum kime önerdiysem herkes çok memnun kaldı bende çok memnunum fiyatına göre kalitesi harika 👍🏻