Ozlemio İlya : Hz Süleyman zamanında Allah tarafindan Gökten inen ve yer yüzünde huzuru ve barışı getiren ( Nur,dur ) laren : iyi huylu temiz arastirmalarim sonucu anlam olarak buymus farkli anlamini bilen varsa yazabilir
Didi6 Ozlemio Anlamları bana hiç inandırıcı gelmedi canım. 😳 Nette anlamı yanlış yazan o kadar isim var ki. Ya Duru olsun ya da daha farklı bir isim arayın derim.
Tugbakarciga Ozlemio ilya güzelmiş ama anlamını iyi araştır canım. Bizce ecrin diye düşünmüştük nette allahın hediyesi yazıyodu ama araştırdık öyle bi anlamı yokmuş. Ücret demekmiş. Bizde vazgeçtik. Şimdi ikra diye düşünüyoruz
Ozlemio Didi6 bilmiyorum bende internetteki yorumlara guvenemiyorum duruyu cok seviyorum ama cok fazla kullanilan bi isimde olmasin baska varmi sizin aklinizda olan ? 😊
Ozlemio Tugbakarciga evet ecrini bende o anlamiyla biliyordum sonra aynen diger anlamda oldugunu ogrendim
Ozlemio Didi6 guzel benimkinede benziyor ayşıl nasil? telaffzu zor gibi gorunuyor😄 anlami cok guzel ama siz koymayi dusunuyorsunuz