Akdenizbebisi Anne ve anne adayları selamlarrrr ☺️☺️ Eşim birazdan gelicek kızımız için montessori yatak ve dolap şifonyer bakıcaz sizce nerde daha çok model vardır birazcıkta uygun 🙏🏻🙏🏻
Meliha_nur Akdenizbebisi canim instegramda montossori kayseri sayfasi var bakabilirsin guvenilir ben baktim sevdim ama vaz gectim
Kbrbydk Akdenizbebisi bence en iyisi eskidji bazaar. Çeşit çok ama fiyat uygun mudur bilmiyorum açıkçası. Maskoda da çok bebek mağazası var fiyatları pahalıdır. Başka yerden alanlar varsa artık
Deletedmom138 Akdenizbebisi eskidjide güzel eşyalar yok bende begenmiyorum yenibosnada spotçular çarşısına gidebilirsiniz
Deletedmom138 Akdenizbebisi emin degilim canım ama son çıkan ürünler hep oluyor orada. rağbet gören şeyleri getiriyorlar genelde yinede internetten telefon noları falan varsa mağazalarla görüşün isterseniz. uzak mesafe değilse gidin ☺️☺️
Deletedmom138 Akdenizbebisi aynen öyle totomu kaldıramıyorum koltuktan eyüp diyince bi irkildim hahash 🥱🥱
Akdenizbebisi Deletedmom138 8 de kapanıyorlarmış ya eşimin gelmesi 1 saat sürer gitmek falan ooo ooo moralim bozuldu ya 😔😔
Akdenizbebisi Aselmine İstanbul’da kayaşehirde oturuyorum 😔 arabayla gidicem ama karar veremedim daha
Akdenizbebisi Eyüp’e gittim gitmeyin 😅 montessori nin en uygun seti 6 oda en kötüsü bir tanesine aşık oldum resmen 7.100 dedi pahallı mı sizce ??