Nuriay 1 sene önce yasadım , biri 8 biri 10 haftalarda kalbi durmuştu bebeklerimin ,şuan 19+1 haftalık hamileyim ve bebeğim sağlıklı çok şükür . İlk iki hamileliğimde aynı dr a gitmiştim bana folik asit bile vermemişti , tahlil vs sorduğumda bana çok paran var belliki harcamak istiyorsun derdi , yada bir soru sorduğumda bu üniversite mezunu anneler zaten asırı bilmiş oluyor demişti 🙄ve özel bir dr olmasına rağmen! Hakkımı ona helal etmiyorum bana hiç bir tedavi test uygulamadı uygulamak istemedi. Bebeklerin düşmesinde onunda çok büyük payı var. Allaha havale ediyorum .Nasıl bir yol izlediğimizi anlatayım sana , 2 düşükten sonra ilk olarak gittiğim dru bıraktım ve ünv. Hastanesinde bir prof . A gittim bana bir sürü genetik test rahim filmi vs çekildi . Sonuç olarak sadece kanımda pıhtılaşma çıktı . Hamileliğe engel hiç bir durum gözlenmedi . Devletle uğraşmak istemdiğimden arastırarak yine çok iyi bir dr buldum özelde sonuçlarımı onada gösterdik bana folik asit ve kansulandırıcı hap basladı ve hamile kalmayı dene kalınca hemen gel dedi ertesi ay kaldım ve hemen gittim dr uma bana direk folik asit ve kansulandırıcı hapın yanına ilave oksapar 4000 iğne , progestan başladı . Önce rabbimin sonra Dr umun bilinçli olması sayesinde her hafta kontrollerle 19. Haftaya geldik çok şükür , sadece şunu söylüyorum dr çoook önemli çok iyi bir dr bul. Şimdiki bebekler ilaçlarla duruyor anne karnında bu bir gerçek