cerrah61 ayminaninannesi idrarı fazla damlatmissin sanırım çok dağılmış yada test bozuk ama ikinci çizgi gözüküyor, daha iyi anlamak için hemen bir test daha alıp yap derim☺️
Esrazeynep ayminaninannesi benim fikrim hemen bir kan testi yaptırmak, Kesin çözüm. İdrar tahlillerinin kararsızlıkları çok can sıkıcı. Rabbim gönlünüze göre versin.
Bernagkgz Test bozuk gibi ama çift çizgide olmuş gibi görünüyor hemen bi test daha yap canım dağılmış
ayminaninannesi Bernagkgz çift çizgi konusunda bende şüpheliyim gerçekten çift çizgi varmi ben mi yanılıyorum 😔
ayminaninannesi cerrah61 inşallah yanılmak istemiyorum tekrardan alıp yapicam ben de çift gördüm ama şüpheye düştüm göz yanilmasimi var acaba diye teşekkürler
cerrah61 ayminaninannesi rica ederim inşallah yanilmazsin ben de emin değilim umut vermek de istemem gördüğümü soyledim sadece tekrar yenilemen daha sağlıklı olacaktır. Testi yaptıktan sonra 10 dakika içinde çıkan sonuç gerçek sonuç bu arada onu da demek istedim hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
ayminaninannesi brcaky âmin Rabbim bu zor dönemlerde herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim
tazeanne__ İlk yaptığımda benimde böyle olmuştu idrar fazlalığından dağılıyo kuruyunca siliniyor zaten. Hamilelik yoktu bende böyle olduğunda
ayminaninannesi Zeynoo21 https://imgyukle.com/i/VfxlAe cnm sonuç bu silik çizgi var sence hamilemiyim
ayminaninannesi Nur444 inşallah ya testi tekrar yapınca atarim çok teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin