mira_elifada Kifayet benimde doktor 25 Şubat'ta sezeryanla alabilirz dedi de bakalim normal doğum olsun istiyorm🤲❤️
Kifayet mira_elifada valla anlamıyorum neden erken gelmek istiyor bu bebekler şuan onun için hastanede yatıyorum ciğer geliştirici vuruldu serum verildi belki bir kaç Günede alabiliriz dedi doktorum 😕
mira_elifada Kifayet geçmiş olsun canım bnm rabim yardimcin olsun 🤲 bnmkinin yeri iyidir sesi çıkmıyor ama biraz rahatsz die doktorlar sezeryanla alalım diyo yoksa ilk kızım normaldi
Ademinayseli Kr_pinar benim 2.gebeliğim sezeryan olacağı kes Kr_pinar evet bu yıl malesef öyle.doktorum 2.olduğu için 39 u beklemeye gerek yok dedi.38+ da alacağım dedi ya 28 i olacak yada 29 u
mira_elifada Kifayet çok sağol cnm bnm Allah razı olsun hidrosefali var dediler bide belinde açıklık var doktorlar alınsın dedi bn kabul etmedim Rabb'im ne yazmissa odur
Kifayet mira_elifada aynen canım rabbimin dediği olur hiç canını sıkma herşeyi akışına bırakmak en güzeli inşallah herşey güzel olur 😊
Smraozn12 ant2602 9mayıs son adet tarihim ama 19 görünüyor ultrasonda cnm ilk ögrendiğimde 7hftalık dendi saglk ocagnda ama doktora gittiğimde 5+5 dim tek kese vardı