Mucizemmm2 zafacan Anladım sağ salim haftalarımizi geçiririz de rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🤲💞🥰💓
Heartbeat Mucizemmm2 merhaba ben de ikiz gebeyim 29. Haftaya girdim. Şimdiye kadar kanama vs gibi şikayetim olmadı bu yüzden hiç kullanmadım. Gerekli durumlarda doktorlar veriyorlar bence
Mucizemmm2 Heartbeat çok teşekkür ediyorum sanırım çok da takıp kafamı karistirmamaliyim kontrole gittiğimde soracağım uygun görürse alirim artık 🤲💓🌹🧿
Secil_caglar Merhaba bizde 21. Haftadayız kızlarımla tüp bebekle hamile kaldım haftada bir kez vuruluyorum iğneyi 500 mg dozlunda Doğuma kadar devam dedi doktorum
Esrakurukuz Hanımlar 9 haftalık gebeyim ikizlerim olacak5.haftada kanama başladı progestan iğne kullandım şuan da günde iki defa 2 progestan kullanıyorum fitil olarak ama Doktorum Doğuma kadar iğne vuruşacaksın felan demedi postu okuyunca korktum açıkçası
BusraDevlet83 Esrakurukuz Doktorunuz size bırakma zamanınızı söyler. Son döneme kadar kullanan bayanlar da var, belli dönemde kullananlar da.
BusraDevlet83 Mucizemmm2 Bebeğin rahime tutunmasını sağladığı için kullanılan bir iğne o. Ben de kullandım. Düşük riski olan kişiler de kullanıyor. Mantık aynı..
Mucizemmm2 BusraDevlet83 Evet kimi doktor öneriyor kimi kanama yoksa vs gerek yok diyor benim doktorum farklı bir yere geçiş yaptığı için değiştirmek zorundayim o kullanma gerek yok demişti bu doktoruma da randevuma daha var yazdım sordum aslında kullansan iyi olur dedi başka da bişey demedi o yüzden muayene günü yüzyüze sorup kesinlikle kullanman lazım derse alacağım
Aysinulu Mucizemmm2 ewet yaziyor proloton depot uda aile hekimi. 🤲🤲🧿🧿🐞🐞 Allah im korusun tüm bebeleri
BusraDevlet83 Mucizemmm2 Bilmiyorum bazı drlar biz birşey istemeden yapmıyor. "Aslında kullansan iyi olur" ne demek. Biz mi karar vereceğiz buna. Gerekliyse kesin kullanılmalı.
Mucizemmm2 BusraDevlet83 aynen arkadaşım sorma insanı da böyle böyle paranoyak yapıyorlar yazmışım gerek var mı hocam yazdirayim mi diye aslında alsan iyi olur dedi hani alayım mı almayayım mi kesin birşey söylesene dimi ama
Mucizemmm2 Merve6475 anladim teşekkür ederim 💓 sizin tüp bebek mi peki hani kimi tüp bebek doktorları daha çok kullanıyormuş bu iğneyi önlem amacli ondan sordum 🙂
Netdlxx Mucizemmm2 Ben kese etrafında kanama var diye kullanmıştım. Kanama dağıldı şu an doğumuma 1 hafta var. Etkili bir ilaç
Mucizemmm2 BusraDevlet83 evet o kelimesinden sonra araştırıyorum haftam geldiğinde farklı bir doktora daha danismayi düşünüyorum kesin olarak,çünkü böyle şeylerin varsayımlara yada ihmale gelmesinden korkuyorum özellikle de bu ikiz gebelik olunca
Sumeyye_g Mucizemmm2 ben ikiz değil ama ilk aylarda kanamam vardı diye doktorum yazdı bi süre kullandık sonra yavaş yavaş haftada bire indik azalttık kullanmıyoruz artık ama iyikide kullanmışım
Mucizemmm2 Merve6475 Allah'ım esirgesin 🤲🤲🤲 peki sizde de bazen böyle evham oluyor mu hani bilmiyorum ne kadar yıldır evlisiniz ama böyle gördükçe okudukça özellikle ikiz olunca erken doğuma karşı falan korku oluştu mu