TwinsmomDA Merve6475 Kbrbydk mucizelerininannesi evet dogdular küçük olan kızım biraz nefes sorunu oldu sanırım beni dikiyolardi ben göremedim eşim ilgilendi baktı kuveze koydular hemen. Kilolarını bilmiyorum bi kaç saat sonra gidip gorebilcem. İnsallah saglicakla büyürler 🤲
Merve6475 TwinsmomDA dogdularmı canım nasıllar peki iyilermi kiloları nasıl rabbim sana bagıslasın 🤲🤲🤲
mucizelerininannesi TwinsmomDA doktorun ne dedi cnm inşaAllah sağlıkla büyürler Allahın izniyle dualarımız sizinle rabbim bu zor donemi çabucak atlatmanızı sağlasın 🤲🏻
Kbrbydk TwinsmomDA rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklı şekilde hemen çıkarsınız😍😍😍kendini üzme stres yapma onlar seni hissediyor. Güçlü ol ki bebeklerin de güçlü olsunlar👍
_aysenur TwinsmomDA Canım çok geçmiş olsun nasılsınız rabbim evlatlarını sana bağışlasın dualarımız sizinle müsait olunca haber ver bizde merak ediyoruz
TwinsmomDA mucizelerininannesi Merve6475 Kbrbydk _aysenur mucizelerininannesi Arzuasil hanimlar Allah razı olsun hepinizden dayanabildigimjz kadar dayandık ama kızlarım akıllı durmadı diğer kızım ötekini ite ite Rahime yerleştirdi dun 1 gibi suyum patladı. Patlayınca da hemen şekil almışlar ayaklar tersti. Acil epidural sezaryen oldum çok şükür bu kısmı korktuğumdan çok kolay gecti. Ben ve bebekler iyiyiz. Kızlarım 800 er gram doğdu Allah kucağıma almayı da nasip etsin suan kuvezdeler ve normal doğum zamanına kadar kalmasını sağlayacaklar. Dün bu arada aklinizda olsun memeye masaj yapa yapa süt getirdik sütüm gelmicek diye korkmayın insallah gelir siz kendinize güvenin sonuçta doğum olcak 😊 herkes hakkını helal etsin. Size de hayırlı doğumlar insallah.
mucizelerininannesi TwinsmomDA nasılsınız cnm inşaAllah iyisinizdir? Müsait olduğunda yaz bize merak ediyoruz rabbim emekelrini boşa çıkarmasın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Arzuasil Bende oglumdan dolayi pek goremiyorm.yeni gordum postunuzu. Rabbim yardimcin olsun evlatlarini size bagislasin Şafii ismi hurmetine sifa versin insaAllah durumunuz nasil iyidir insaAllah dualarim sizinle..🤲
mucizelerininannesi TwinsmomDA İnşaallah rabbim kucağına sağ salim alıp evine gitmenizi de nasip eylesin herhangi bi sağlık sorunu olmadan çok dikkat et kendine dualarımız sizinle 🤲🏻💞
_aysenur TwinsmomDA Canım çok sevindim sen güçlü ol bebeklerinde güçlü olsun inşallah vakti gelince gülerek kulağınızda evinize gidersiniz ❤
Merve6475 TwinsmomDA rabbim sağsalim evinize gitmeyide nasip etsin inşallah kızlar güclüdür derler 🥰🥰
zelis63 TwinsmomDA merhaba canm hem çok gecmiş olsun hemde hayırlı oslun diyeyim inşallah sağlıkla kucagına alırsın bıcırlarini Allah’m sana bağışlasn dualarmz seninle ♥️
heyeCANm Allah kucagina alip hastaneden cikmayi nasip etsin insallah. Güclü kizlarin tutunsun hayata canim. Okudum hepsini heyecanla. Bilgilendir yine bizi olur mu yasadim resmen seninle 😉
TwinsmomDA heyeCANm mucizelerininannesi _aysenur Merve6475 Arzuasil zelis63 Hacerevgin insallah hanimlar sağolun Alllah razı olsun hepiniz güzel sağlıklı doğum yapar bebelerinize saglicakla kavuşursunuz bende sizin icin dua edicem 🤲🙏
Arzuasil iyi olmaniza cok sevindim Rabbim hayirlisyla kucaginiza da alip cikmayi nasip etsin insaAllah.. Hersey gonlunuzce olsun. Rabbim evlatlarinada sanada guc kuvvet versin canm.. 😊