Zehra321 Kızlar son 9 haftada kaç kilo alınır en fazla ? Dikkat ediyorum ama korkuyorum. Yürüyüş , egzersiz bu kilo alımını biraz daha engeller mi sizce ? Yada neler yapmam gerek siz kaç kilo aldınız. Ben 6-7 kilo aldım 😣
Minnakmucizemm Zehra321 ben yarin 40 haftalik olucam 24 kilo aldim. hic dikkat etmedim valla doymak bilmedigim icin ne bulduysam yedim 😂
Hilallsen Zehra321 164 boyum var 50 kilo ile hamile kaldım şu an 62 oldum. Hayatımda ilk kez 60 lı rakamları görüyorum. 35 haftalığım
Zehra321 Anneolmak_ ay vallaha sormayın ya bugün tartıda 300 gram daha aldığımı gördüm tribe girdim resmen diyet modundayıım😂😂😂
Zehra321 Minnakmucizemm 32 den sonra kaç kilo aldınız peki ☺️ Ya ben dikkat ediyorum bide hadi yesem de alsam gam yemicem 🥶
Anneolmak_ Zehra321 42’den 52 olmak beni isyanlara sokuyorsa diğer gacıları düşünemiyorum 😂 insanın zoruna gidiyor o gramlar bile😩
Zehra321 Hayat_54 dikkat ediyprmusunuz peki yani ekmek çikolata pilav falan yiyor musunuz 😂 90’ı görmek benim de korkulu rüyam 😂
Minnakmucizemm Zehra321 5 -6 kilo almışımdır tam emin değilim son 1 ay zaten o kadar yememe ragmen ben değil bebek almış doktor da artik hamur isi sekerli yeme bebek icin demisti boyle giderse normal dogum zor olur dedi
Hayat_54 Zehra321 70 ile hamile kaldim. 😂 az yiyorum . Ama yuruyus yapamadigimdan dolayi sanirim kilo aliyorum bebis de 2700 du en son. 😁
Zehra321 Anneolmak_ ooo siz zaten çok zayıfmışsınız ya 52 nedir ben sizin yerinizde olsam doya doya yerim 😂 kaç haftalıksınız
Pinar_93 Anneolmak_ ya ne takıyorsun ki kilon çok güzel . 52 ne ya 😄😄 bence iyi bir kilodasın. Ben 64 ile hamile kaldım şuan 24. Haftamdayım 70 olmuşumdur 🤦🏻♀️
Zehra321 Kbra7777 4 kilo almışsınız çok iyi bence 😊 bende çok zayıf hamile kalmadığım için bu kadar takıylrum yani ☺️ Merak ediyorum en fazla kaç kilo alınır son haftalarda diye 🤗
Anneolmak_ Pinar_93 Hahahahha 😂 hemen söylüyorum neden taktığımı 😂 benim boyum 1.58 kilo alınca duba gibi oluyor at çimene yuvarla sonra😂 yoksa 52 bişey değil ama bana yaramıyor işte ben hiç 52 kilo olmamıştım bıngıldağım sallanıyor psikolojim bozuldu 😂😂
Pinar_93 Anneolmak_ canım aynı boydayız 😄 ama takmamaya çalışıyorum ne yapalım yani hamileyiz tabi Alıcaz 🤷🏻♀️