Esryk Sezen95 süt ve madden suyu tavsiye etti mide yanması için doktorum birde rennie veya gaviskon diye şuruplardan günde 3-4 kez içebilirsiniz
Sezen95 Esryk hepsini denedim canım gaviscon kullanıyorum ama 1 saat falan işe yarıyor gece uykumdan uyanıyorum yanmadan benimkisi Böyle devam etcek bence 😔
Esryk Burcu16 ben de tam tersi ilki erkek ve onda çok rahattım bu kadar kilo almamıştım bana da kuz hamileliği zor olur diyorlar 🤔
Burcu16 Esryk bence karnımız yer yaptı 2. Cilerin bize kastı var rahat rahat yayılıyorlar yedikçe yediriyorlar 😹 kaç kilo aldınız ben 6-7 arası değişiyor 🤭
ilknrgl Hamileligim boyunca mideden baska sıkıntım olmadi yani en azindn smdiye kadar once mide bulantisi va hala gecmis degill sonra mide yanmasi simdi ise midem agriyor vee bi hazimsizlk şişkinlik var onun haricinde agrim felan yok sukur 23+2 haftaligim
Ummugulsum_44 ilknrgl sade soda iyi geliyor bana içemiyorum midem almıyor ama mecbur bebek içinde çok önemliymiş istersen dene
Irmaks Ummugulsum_44 olabilir dogru bi doktoruna danis ben 6aydir hic bukadar direncli olmamistim valla kalktim dolaplarimi bile sildim dusun yani ise yariomus😂😂😂
Ummugulsum_44 Irmaks ahaha ay Allahım ben eve dip köşe girdim kayınvalidemler yatılı geldiler 2-3 günlüğüne o da bi kat temizledi gitti doğumda da memleket te olacağım için artık detaylı yapmam😂
Hicoli Ummugulsum_44 bende ilk öyle hesaplıyodum ama değil 😂😂 4 hafta 28 gün ediyor 1 ay olmuyor Yani☺️ Gebelik hafta olarak hesaplanıyor.
Ummugulsum_44 Hicoli evet öyleymiş bende bıraktım ay hesaplamayı tabloya bakıyorum çok kafam karışırsa
edanur2426 Ummugulsum_44 çok rahat geçiyor uyumam da yemem de çok güzel iş yapmak benim de canım istemiyor hiç 🙈 yavaş yavaş alışverişe başladık çok eğlenceli ona alışveriş yapmak☺️❤️
Ummugulsum_44 edanur2426 biz henüz alışveriş yapamıyoruz ama rahata erersem o da olacak inşaAllah 😂🤲🤷🏻♀️
Esryk Sezen95 eğer bunlarla geçmezse sabah aç karnına bir ilaçtan bahsetti la... ismini tam bilemedim onu bi sor istersen rabbim şifa versin
Ummugulsum_44 Burcu16 Allah yardımcın olsun canım ablamda bebeği küçükken hamile kaldı inan 9 ay ikisinde taşıdı çok zor Rabbim yardımcın olsun inşaAllah sağ salim kucağımıza alırız
Burcu16 Ummugulsum_44 Allah razı olsun canım benim rabbim sabrını verir inşallah dikkat etmek cok zor cünkü oda bi bebek bakalım geçecek inşallah bu günler hepimize bol sabır sağlık :)
Irmaks Ummugulsum_44 ohhh misss ellerinize saglik ben hergun birparca yapiyorum hepsi bitene kadar basta yaptigim geri batmis oluyor du bakalim nolacak bole 😂🤭😂🤭
tugcebyl Ummugulsum_44 24+3 olduk gece bacaklarım çok gıcık bir sekilde ağrıyor iki gündür yumruklamak istiyorum kemiklerimi 😪
Ummugulsum_44 tugcebyl evet o bende de var ve uzun zamandır neden oluyor neyle geçer bilmiyorum ne yiyip ne içmem gerek bilmiyorum ve çok kötü bişe ben vuruyorum en son bazen sizde bulursanız nedenini doktor filan yani bişe derse beni de bilgilendirir misiniz
Ummugulsum_44 Emrem2320 valla ben de alıyorum 45 le kaldım 52 yim şuan ama kusmam filn olmadı yemem çok iyiydi ondandır diye düşünüyorum kiloyu yoksa kolay kolay kilo alabilen birisi değilim ben çok aşırı yiyordum eskiden yani hala da öyleyim
Burcu16 Esryk Allah yardımcımız olsun ne diyim paşa paşa gidiyor tüm kilolar dert etme ben hayatımda 54 kiloyu görmemiştim çocuk sahibi olduktan sonra gördüm sende cok takma bolca emzirmeye ve suya bakıyor işimiz