Ummugulsum_44 Ask_H bende hiç kanama olmadı ama akıntı oluyor tabi batma da arada oluyor normaldir diye dile getirmedim doktorda bide herkeste oluyor bilmiyorum ama doktorun yanına girince herşeyi unutuyorum soramadan geliyorum
Ask_H Ummugulsum_44 bende unutuyorum çoğu zaman soracaklarımı inş bunu unutmam da sorarım benimde hamileliğim başında kanamam olmuştu az ama bir kaç defa... Ağrı da olunca insan korkuyor
matrushka Ummugulsum_44 Hahah ilk kez mayıs anneleriyle bu kadar ortak şeyler yaşıyorum öncesinde hiçbiri olmazdı bende 😁😁😁
Loresima3 Son 1 haftadır bebeğimin hareketlerini düzenli hissediyorum. 22+6 olduk bugün. Ama bi baskı hissediyorum aşağı doğru bu normal mi?
Ummugulsum_44 Loresima3 nasıl bi baskı bende de bi baskı var sonrasında idrarım geliyor sürekli aynı şeyse bebektendir
Ummugulsum_44 matrushka evet demekki son süreçlerde şikayetler artıyor ortaklaşıyor muş bende hep iyiyim iyi gidiyor diye avunuyordum
Ummugulsum_44 ZeynebMucahid valla bu ay hesaplamalarını anlamadım ben tablo var bi tane çok tuhaf ben 4 haftada 1 ay sayıyordum 24. Haftada 6. Aya girdim sanıyordum öyle değilmiş hesaplamalar farklı ve zaten bişe fark ettim 40 hafta 10 ay yapıyor ama çocuklar 9 ay da doğuyor deniliyor anlamış değilim😂🤣
Hicoli Ummugulsum_44 bende ilk öyle hesaplıyodum ama değil 😂😂 4 hafta 28 gün ediyor 1 ay olmuyor Yani☺️ Gebelik hafta olarak hesaplanıyor.
Loresima3 Ummugulsum_44 tıpkısının aynısı :)) sanki vuruyo orada bir şeye ve bir anda tuvalete koşuyorum
Ummugulsum_44 Loresima3 evet bebektir o zaman canm bende de hep var bi vuruyo soluğu lavaboda alıyorum 😂
Mondschein Biz de 26 h +4gunluguz,uykum cok agir oldugu icin aksamlari hicbir sey hissetmiyorum.az da olsa sirt agrim oluyor o da gun icinde cok oturduysam onun dışında cok rahat geciyor hamileligim.sizlere gecmis olsun