Pamuk123 [silindi] ya çok sevindim oğlum var erkek evlatta bambaşkaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Pamuk123 bebisannesi063858 ay çok sevindim canım gözün aydın darısı başıma inşallah 2 de gideceğim bende inşallah bakalım benim sopa gösterecek mi 🥰
bebisannesi063858 Pamuk123 teşekkür ederim canım hayirlisi olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz sorun olmaz da o odadan gülerek çıkarsın sende 🙏
Pamuk123 Nusya10 ben 12+0dım ama ultrason 12+5 dedi kız tahmin etti hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰♥️
Osqe Pamuk123 bana da kıza benzettiğini söyledi yani sadece tahmin dedi daha cok küçük bir şey diyemem tam dedi.
Pamuk123 Ozqe_tolqa ya söyler inşallah benim 12.0 dı ama ultrasonda 12+5 göründü hemen pembeler alma ama %99 kız dedi rabbim gönlüne göre verir inşallah şeninde 😊
pamuk32 Ben tek yumurta ikizi bekliyorum Allah kısmet ederse biri göstermezse biri gösterir artık :)) daha 9+3 uz bidaha ki muayene de belki bı tahmin bekliyorum doktorumdan:)
Pamuk123 pamuk32 yaaa hadi bakalım inşallah çok güzel bi duygu birbirine benzeyen iki tane çok heyecanlı maşallahh🥰
Mavidilek Henüz 10+1 oldum. Cinsiyet için çok erken sanırım. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor, Bebişlerimiz sağlıklı olsun da bir iki hafta geç öğrensek de olur 🥰
Pamuk123 Mavidilek Mavidilek evet biraz erken ama dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda inşallahh gerisi gelir Allah’ın izniyle 😂🥰
htc_jimm29 11+5 doktorum genelde nokta atışı yapıyor 11 haftalıkken bile söylüyor görüyor kadın işte 😀 ama benim randevum 2 hafta sonra 13+4 ye yani kız hissediyorum ama bakalım hayrlısı 😊
Pamuk123 Osqe ya söyler inşallah benim 12.0 dı ama ultrasonda 12+5 göründü hemen pembeler alma ama %99 kız dedi rabbim gönlüne göre verir inşallah şeninde 😊