Junemother Merhabalar ağrılarınız bebek hissetmeleriniz ne durumda detaylıya ne zaman giriyorsunuz ? Panik halinde misiniz sizde de sürekli iyi mi yaşıyor mu takıntısı oluyor mu ☹️ Bir de Ankara’da kiler detaylıya nerde giriceksiniz girdiniz?
Tamara36 Junemother bende aynı durumdayım ne yazık ki :/ 19+2 yim salı gününe ayrıntılı ultrason a gireceğiz inşallah . Ama hep yaşıyormu iyi mi korkusu var :(
Nisanhikaye Junemother canım bizde 20 +1 olduk çok şükür rahat 1 aydır hissediyorum şu 2 3 haftadır çon hareketli miniğim geceleri özellikle daha çok arada kasık agrıları bel agrıları oluyor ama hersey bebeklerimiz için kazasız belasız hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim arada bende de öyle endişe oluyor Allahım korusun evlatlarımızı 🙏😘
Bekra Ewt canm sürekli iyimi acama diyorum kafam hep onda kıpırdasa yaşam belirtisi oldugunu anlıcam ama daha harekette yok 😏😀
Junemother Bekra Bende öyle günde çok fazla hissetmiyorum bi kaç kere diyorum ki sürekli etsin iyi olduğunu anlayayım 😊😊
damlanne Junemother canım benim sabah oldu akşam neler yedim neler puding çikolata atmadı hiç ama okudum ki bu aylarda hep uyuyor muş oyuzden biraz geçsin hergün oynıyacak o günleride görürüz inşallah🤲😍🥰