Bekra 16 haftalık olduk Her doktora gittigimde hep uyuyor bugün saglık ocagına gittim yine uyuyordu bi çocuk hiç mi uyanık denk gelmez🤦♀️😅😄
Tucenur Bekra canım bnde aynı ne zaman gitsem uyuyor çikolata yiyorm ama banamısın demiyor cok fazla keyifci olacaklar sanırım
__meczup__ Yildizim ben 12. Haftamda aç gitmiştim sabahti randevu hic durmuyordu ense kalınlığına zor baktı doktor 😂
NurcanVolkan Tucenur çikolata benim oğlumuda etkilemiyor hareket etmesi için çikolata yiyin diyorlar ama banamısın demiyor herşeye aykırı minnağım 😊
Bekra Tucenur evet keyiflerine düşkünler heralde saglıklı olsunlarda hep uyusunlar bakalım doğuncada aynı performansı göstersinler bize😁😄
Alyami NurcanVolkan kesinlikle bana da etki etmiyor sırf o hareket etsin diye yediğim şeylerden kilo aldım zaten canı ne zaman isterse kıpır kıpır yediklerim fayda etmiyor ona şimdiden babasına çekmiş uykucu 🤪🤗🤗🤗
Tucenur Bekra inşallahh hep uyurlar ozaman da 😂 bizde yanlarına kıvrılır uyuruz ama şimdi bize bunu yapıyolar bnce o zaman hiç uyumucaklar😀😀 fırtınadan önceki sessizlikler bunlar
Eva41 Bekra demek sana uyuduğu dinlendiği zamana denk geliyor benim bebek te çok hareketli değil çikolata yiyorum ultrasona girmeden oda eler ayaklar oynuyor sadece kendini itiyor yada elerini oynatıyor 😃😃
Bekra __meczup__ arkası dönüktü sanırım kalp atışını duyamadı uyuyo dedi biraz bekledik sonra duyduk küçük bir cihaz ile