4429 Bsrlmnemr doktorum bana ikinci ve ucuncu kayiplardan sonra pihtilasma testini yaparlar dedi o yuzden yaptirmamistim.
Bsrlmnemr 4429 özelde yaptırdım ben devlet yapmıyor canım. Çok merak etmiştim.. Olsun kan sulandırıcı hap kullanıyorsan aynı işlevi var sonuçta bende kanım sulansın diye iğne oluyorum gün aşrı
4429 Bsrlmnemr Anladim canim insallah bi sıkıntı olmaz bende ondan korkuyorum ya bende de pihtilasma problemi varsa diye ignede olmuyorum ya rabbim insallah sag salim sagliklica kucagimiza almamizi nasip eder insallah
mrv39 Bsrlmnemr tam ortasi agriyor canim kuyruk sokumunun üstü 1 saat sonra falan gecti ama zor yürüdüm
Bsrlmnemr mrv39 Hıı olabiliyor canım ara ara öyle bende de oluyor çok oturursam ya da oturma biçimim yanlışsa. Ama sürekli bi ağrı olmaması iyi bence sürekli ağrıdan korkun diyorlar tabi o da normal olabilir.
Bsrlmnemr mrv39 bugün 7 haftalık olduk. Bende belirti de yok ya bi göğüslerde dolgunluk var onun dışında bi belirti yok 🙈 geçen perşembe gittim doktora her şey yolunda demişti doktor ama şaşkınım. Sen kaç haftalıksın
Emine2943 Merhaba programa göre bende 4+5 hamileyim kalp atışı ve keseyi ne zaman görürüm acaba hemen gideyim mi doktora
Bsrlmnemr Emine2943 canım istersen 5 haftalık olana kadar bekle mesela ben 5 haftalıkken gördüm keseyi. Kalp atışını 6. Haftada Duyanda var ama benim doktorum dinletmek için 7. Haftayı bekliyor
mrv39 Bsrlmnemr ben 8+3 oldu benim de öyle bi goguslerim sis bi de halsizlik😅 hatta goguslerim inip tekrar sisti gecen hafta korktum ama ara ara kaybolurmus belirtiler
Bsrlmnemr ygmurnurd cuma günü 4 haftalık oluyorsun. Cumadan cumaya haftan atlar ama tabi ultrosan da bakalım kaç haftalık çıkacak. Ateş için bişi diyemem
Gzmsydr 6+1 kalp atışını dinlemek için gün sayıyorum bende bulantı yüzünden hiçbişey yemek istemiyorum napcam bilmiyorum:(
ozgei gözümü uykudan açamıyorum ve ara ara kasık ağrısı oluyor, canımı sıkıyor endişeleniyorum, normal değil mi