d190516 Bsrlmnemr 5+5 haftalık 🐣gayet güzel gidiyo şükür ikinci gebeliğim bu oğlumda ilk günden son güne midem yandı hep 😒perşembe günü ilk kontrolümüz var 🤩
Cerenn06 Bsrlmnemr Bizde yarın 8. Haftamıza giriyoruz Allah’ın izniyle 😊 6+2 de gördüm kalp atışını dinlemiştim. Mide bulantım asla olmadı ama yanma ve koku hassasiyeti fazla birde uykuyu çok seviyorum 7/24 uyuyabilirim 😴
Yagmurkoksal61 6+5den gidiyoruzz bu hafta bi mide bulantısı öğürme geliyo geceleri mide yanması umarım artatak devam etmez🤗
Bsrlmnemr Yagmurkoksal61 senin gibiyken bir gün aşırı istifra ettim 30 kere kusmusumdur heralde bir gün içinde sonra geçti 🙈 ama genelde 12. Haftada falan geçiyor diye okuyordum burda
Bsrlmnemr 4429 canım geçmese bile şöyle bişi diyebilirim mide bulantısına benim doktorum iyi dedi. Bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi. Herkeste tabi olmak zorunda değil ama... Bende şimdi neden birden kesildi diye korkuyorum mesela
Beklenenmucizem Hale17 bizde 6+5 iz benim de karnında arada ağrı oluyor dün gece sağ kalçanın yukarısı ağrıyordu
4429 Bsrlmnemr canim benim 2. Gebeligim ilkinin 8. Haftada kalbi durmustu. Ben 11. Hafta kontrole gittigimde ogrenmistim o zaman da cok asiri midem bulanir kusardim. Korkuyorum yani bisey olacak diye bende.
Bsrlmnemr 4429 benimde ikinci gebeliğim canım 7. Haftada kalbi durmuştu kontrolde farkettim çok üzülmüştüm o zamanda midem hiç bulanmzdı şimdi de kesildi birden bulantılar perşembe günü randevum var ama korkudan ağlamak istiyorum her dakika
4429 Bsrlmnemr ben de oyle cok korkuyorum canim rabbime emanet ediyorum. Coraspirin verdi doktorum bana tedbir icin sen kullanmiyor musun
Bsrlmnemr d190516 deneyimli bi anne bulduuum 😃 canım benim geçen hafta 6+4 tü galiba aşırı midem bulandı 30 kere falan istifra ettim sonra doktor bana zofer diye bi ilaç verdi gece 11de onu da içtim serum geçirmedi zaten.. Bi geçti bi daha hiç uğramadı normal mi ki?
d190516 nurmerve ilk defa gidicem daha hiç gitmedim ki oğlumda tam 6+0 ken kalp atışını bile duymuştuk
nurmerve d190516 anladım canim kan testin de mi öğrendin yoksa idrar testinde mi kanda öğrendiysen beta kacti
Honeyy 8 haftalıkken kalp atısını duymaya gittim duyamadım kürtaj oldum 22 haftalıkken erken dogum yaptım bebegımı kaybettım şimdide 7 haftalık hamileyim çok tedirginim kahverenk akıntı düşük tehlikem var hergün igne oluyorum pregestoron fitil 😞
Bsrlmnemr Honeyy canım çok üzüldüm. Rabbim bu evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benim de bir kaybım var bende şu an çok korkuyorum biz anlarız birbirimizi
Gizmi Merhaba kızlar bizde dün öğrendik gebeliğimi 4+4 deyiz sadece uyku hali ve ağrılarım var gece sol kasık bacak ağrısından uyuyamadım umarım normaldir