Mrv1234 Ya kizlar yeni geldim hastaneden doktor gayet iyi dedi ama ultrason kagidindaki olcumlerde bi gariplik mi var anliyamadim sizde bi bakarmisiniz cok sacma geldi olcumler bana ya ?
Sermec Mrv1234 bence hepsı yanlış ölçümleri kafa 17 haftalık kılo nerdeyse 19 haftalık boy 35 haftalık crl 11 haftalık doktor ne dedi ölçümü yaparken size belkı kagıda yanlış yazılmıştır
Mrv1234 Ya yemin edeirm burda bi post actigimizda kaynana haricinde es haricinde niye ortada bi allahın kulu yok
Mrv1234 Sermec ya bana olcumlerine filan bakarken haftasiyla filan uyumlumu dedim oda evet gayet uyumlu gidiyo filan dedi hic bi sikintisi yok dedi yarin gel uclu test yapalim dedi bende yaptirmak istemiyorum ikili negatif gelmisti napsam bilmiyorum
Yildizim Mrv1234 hiçbir ölçüm birbirine uymuyor, ilk defa böyle karışık bir ultrason kağıdına denk geldim. Kafa çevresine farklı hafta boyuna farklı hafta yazılmış ve hepsi birbirinden uzak anlamadım
Sermec Mrv1234 yanı bu haftalarda kılo 150 170 arası olur canım boy da 13 14 arası tahmını bence kagıttakı ölçümker yanlış yazılmış
Mrv1234 Yildizim bende hayatimda ilk defa bu kadar karisik bi ultrason kagidi elime aldim saskinim ama gayet guzel dedi ultrasonda bilemiyorum ya napsam filan 15 gun sonra tekrar kontrol var aceba yanlismi yazdiki
Mrv1234 Sermec bencede oyle ama napsam bilemedim ki kendisi ultrasonda bakarken gayet guzle gelisimi herseyi iyi dedi
Yuyu7 Başka özel bir hastane muayenehane varsa başka doktora görünseniz daha sağlıklı olur sanki çünkü haftalar arasında uyumsuzluk evet olur ama çok uçuk farklar olmamalı