sumeyraaaaa Merhaba canlar progestan iğne kullananlar kalçanızda morluk ağrı dağılmama problemleri yaşıyor musunuz ??
ilkbahar sumeyraaaaa ben 5 tane kullanmıştım bana hemşire oraya biraz masaj yap demişti iğne vurduktan sonra.. . İlkinde ağrı olmuştu ama morarma olmadı .. 🙂
Samilmerve sumeyraaaaa ben çok çektim o iğneden bir kaç gün boyunca yürüyemediğimi biliyorum çok ağrıyordu 🤦♀️
Zehra321 sumeyraaaaa tedavi görürken toplamda 20 tane vurulmuştum progestan iğne. 8 aylık gebeyim hala kalçalarımda şişlik var top top :) Ama vurulduğum zamanlar aşırı morarmıştı
Mavidilek Hem çok acıyor hem yanıyor hem de morluklar yapıyor. Ne yapalım sonu güzel olsun inşallah 😻
Meriiiilii Morluk var mı bilmiyorum bakmadım dün akşam yaptırdım ama sağ kalçama yatamıyorum ve aşırı ağrı var 😣
Kbra7777 Vurunca ovalama demişti bana hemşire iyice bastır ovalarsan top top olur dedi ben öyle yapıyorum ama ister istemez bi hafif acısı oluyor çok yağlı bi iğne olduğunu için
Okyanus-1 sumeyraaaaa bugün bende de oldu poponun en yumuşak yeri bide yağlı iğne ya yavaş yawas enjekte etseler aslında öle yapılınca bişey olmuyor ama oburturlu iki gün agriyor
Aslannn sumeyraaaaa evet ben tam 3 ay kullandım kalcam morlasmisdi artık iğne çok yoğun ve yağlı olduğu için
000Ecem Bende dün oldum. Normalde hasta oldugumda vurulan karışık ignelerde bile cok agrim oluyodu, 2,3 gün bacagima vuruyodu ve igneden cok korkarim. Hemsire biraz yakabilir dedi , sadece yaktı agrım cok Şükür olmadı. Morluk varmi ona bakmadim :)
Dilek2020 Bende uzun zamandır vuruluyorum iki ayı geçti beze olmuştu her iki tarafta ve üstüne yatılmıyordu sonraki gün buz koyup biraz bastırın bana inanılmaz iyi geldi hemşire söylemişti dağılıyor resmen bezeler ağrısı da hafifliyor