Bsra1998_ Slna doktoruma attm ovulasyonlari oda 27sinde yumurtlaman olup 28inde catlamis bu ara 3gun iliskiye gir dedi ama ben yumurtlamanin oldugu gunu degerlendiremedim catlama gununu degerlendirdim yani dünü 😏
Bsra1998_ Ecmelbeyza beyzacm sende bi bakarmisin benim ovulasyon teslerine https://imgyukle.com/i/VfGu8t
Slna Ecmelbeyza benim çatladığı gün sen yumurtlamışsın.. istikrarlı bi şekilde bekliyoruz sen haftaya bugün test yapacaksın
Ecmelbeyza Bsra1998_ yumurtlaman olmuş 27si mis gibi 28de çatlamış 🧐27 28 29 30 31 değerlendirmelisin hiç bırakma derim
Ecmelbeyza Bsra1998_ belki iki yumurta bile üretilmiş olabilir çünkü öncesi de biraz koyu ama en nihayetinde altın günler . Keşke 26sı da olsaymış değerlendirme öncesi de önemli diyolar ya . Ama 27-28-29-30-31olsun nolur nolmaz
Bsra1998_ Slna evet oldu sadece yumurtlama gunu olmadi 26sinda oldu 27 yumurtlama oldu bide 28 yani dun catlama oldu iliskide oldu
Slna catlak_anne ovuslasyon testleri , bir gebenin günlüğü diye bi site var instagramda. Bir-çok kadın bende dahil o siteden aldık. 20 adet ovulasyon - 2 adette gebelik testi yolluyor 45 tl idi. 30/40/50 şeklinde satılıyor canım
Slna Bsra1998_ öncesinde bi birliktelik yaşamışsan dert etme. Ama bugünü de degerlendir tamam mı ihmal yok:))
Bsra1998_ Slna tamam eşim bilmiyo macun kullanıp ovulasyonu takip ettigimi birazcik zor oluyo benim açımdan ama olsun boyle daha zevkli 😂😂😂
Slna Bsra1998_ soylemedigin iyi olmuş boşver bende söylemedim zaten daha iyi. Adam kendine o stresi yasatmasin
Bsra1998_ @Ecmelbeyza tamam degerlendircem bugunu ve yarini dünü zaten degerlendirdik benim niye bi gün surdu ya yumurtlama 😍
Slna Bsra1998_ olabilir canım o değişir bazen 1 bazen 2. Belki önümüzde ki ay 2 kere yumurtlucaksin bilemeyiz. Bazıları yumurtlamayı 1 gün görüyor tagline yakın bi kere daha yumurtluyor