gulkara zeynep9243 2 3 kutu lierac bitirdim 2 kutu bebe yağı bitirdim çok iyi yağlandım sonuç çatladım göbeğimin altı çatlak dolu. Oluşacağı varsa oluşuyor hiçbir şey kullanmayıp çatlamayan arkadaşım çok
Yagmur2020 zeynep9243 dr kakao yağı önerdi aktardan aldım göbeğimde bir çatlama olmadı ama yağ kullanmadan göğüslerim çatlamıştı morluklar oluştu:(
Hayraz zeynep9243 valla vazelin kullanıp çatlamayan var çatlayacagın varsa da çatlarsın. Hindistan cevizi yağı yada saf zeytin yağı kullanan memnun kalan var. Lierac bi kuru yetmiyor iki üç tane de valla zaten bir tanesi 200 tl bisey cook pahali
Yesim37 Şuan bende mustella kullanıyorum birşey yok ama sonra olurmu bilemem iyi demişlerdi mustellayi
Berrygurumi Edanurrr valla benim 37’de bi çatladı alt taraf hiç çatlağım yok ne güzel dedim dedim kullanmadığım bişey kalmamıştı, çatlayacaksa çatlıyorsun 😔😔
Bktb Bende hindistan cevizi yapı, saf kakao yağı, badem yağı ve kantaron karıstırdım sürdüm aksamları. Sabahlarıda dönüşümlü lierac frei oil ve biooil kullandım. 30. Haftaya kdr çatlamadım. 34 deyim bacağıma kdr çatladım:(