Aybuke_veli Kızlar iki gündür sesler geliyorum karnımdan bide çok haraketli olmaya başladı 35 haftalık olduk doğum mu olcak yoksa suyumu yutuyor anlamadım korktum açıkçası sizde de oldu mu acaba?
Kircicegi-34 Aybuke_veli cok tuhaf bisey ama bende de oldu gaz sandim ama degil bebegimin hareketlerinden dolayi ssnirim oluyor😀
2202020 😂ne sesleri geliyor bende çıtçıt parmak çıtlaması gibi sesler geliyo arada kimse inanmıyordu dün annemde duydu doktoruma sordum karnın çatlıyo olabilir dedi 🤷♀️
Aybuke_veli 2202020 su yutarsın boğulursun ya bılg bılg öyleydi hatta eşime boğuluyormu napıyor dedim yok daha neler canım dedi oda güldü inanmıyorlar bize
Bellazarea Bende de çıt çıt sesler geliyor, ilk duyduğumda korkmuştum ama alıştım şuan 37+4 üz, ki doğduğunda da geliyormuş o sesler 😂😂😂
Meliha_nur Aybuke_veli su iciyo benimde oyle oldu kkmse inanmadi ultrasyonda oldu bi baktı doktor su iciyo
bilgihamile Çıt cıt geliyor haraket ettikce bebek bende de bu sekilde oluyor endiselenmistm ama herkes yasiyormus