Asyaamavii Meraba kızlar ben 31 haftalığım bacaklarım cok ağrıyor ve midem çok yanıyor sizde de oluyor mu veya yaşadığınız başka sorunlar varmı 🤦♀️😓😓
ebruliyim Asyaamavii bende sirt agrisi cok fazla canim bi evi supurmemde bile yuruyemecek duruma geliyorum
aysenarslan Asyaamavii bende 30 haftalığım ve aynı sorunları bende yaşıyorum mide ağrısı yanmasını önlemek için doktor ilaç verdi ama bacaklarım için vermedi ve geceleri o kadar çok ağrıyor ki bazen uyuyamıyorum bile 😒😒
Cns33 Asyaamavii mide yanması başlıca sorunum Yanı sıra sırt ağrılarım var canm bide karnımda oluşan baskılar canımı acıtmaya basladı.
Yasemin1998 Asyaamavii 32 haftaliğim iki gündür benimde midem felaket yanıyor ..Gaviscon verdi ebem ama almadim ...😣
Asyaamavii aysenarslan benim ayağıma aniden kramp giriyor tüm gun ağrıdığı yetmiyor bide uyurken krampla uğraşıyorum çığlık atacak kadar canim yanıyor bacagimin ağrısından son 2 gündür topal yürüyorum sol bacagim diz altı cok ağrıyor cok
tuba-ozdogan Yasemin1998 ıcebılırsen gaviskon anında kesıor canım al bence ıcebılırsen dedıö cok boyle kıvamşı yutarken benım cpk mıdemı bulandırıor😂
Teacher42 Asyaamavii 31 haftalığım bende de mide yanması epeydir var. Beni tek rahatlatan şey laktozsuz süt içmek
Ozgee- Asyaamavii bu sorunu bende çok yaşadım magnezyum verdi doktorum sağlık ocagina gidip anlattığında da verir ve inan rahatlarsın
Ozgcannnn Asyaamavii bende 31 haftaya gırdım felaket kramplar gırıyor bacagıma agrıdan bagırarak kalkıyorum gecelerı ve bel sırt agrım oldukca fazla
Suheyla19A Asyaamavii karnimda kaşıntı ve temizlik yaptigimda baslayan kuyruk sokumu ağrım var ama buna şükür yinede😂
Ryhnylmz Asyaamavii dinlenince geçiyo bel ağrısı çoğu zaman da kasılmaya ve baskıya engel olamıyorum malesef