Deletedmom138 Suheyla19A Olur öyle hepimiz insanız kız merak adamıçatlatırmış indirsek nolcak bosver😁
Mervemia6 Deletedmom138 yaaa çok tatlısın güzel yürekli anne🥰 bir an duygulandım yorumunla hamilelik duygusallığı hepimizin bebekleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah🙏
Deletedmom138 Mervemia6 şimdi sen böyle diyince benimde kalbim bi çıtladı kız ayy pamuk gibiyim şuan 🙈🙈☺️💕 tüm güzel duaların için çok çok amin 😘
Esraaa1709 Ipek_ozsyhzry 😂😂😂 senin program farklı bir program ozaman ücretli olanı mı indirdin neyaptın😂😂😂 ayy şaftım kaydı ya nerden açtım postu kız sırf sizde sevinin diye ya
Ipek_ozsyhzry Esraaa1709 yok canım pembe bi karı var programda koca karnında kalp yeri var tap to birşey yazıyo😂😂😂😂 ingilizce yazamadım şimdi şimdi kendi kalbime koycam😂
catlak_anne Esraaa1709 tam da hareketleri mi azaldı ne diye düşünürken bu posta denk gelmem programı indirmem ve dinlemem 🥰
Ipek_ozsyhzry Esraaa1709 😂😂😂😂 gece gece delirdim tertemiz saol ya🤦🏻♀️ Ama inanasımda var ay birde kocamın karnına koyum teli😂
Adel001 Ipek_ozsyhzry evet sen öyle avut kendini😂😂😂 dikkat et kalp atışı duyucam diye başka yerlere gitme tutma😂