2prens 35+4 olduk çok şükür acayip bir mide yanması var boğazıma kadar buna reflu deniyor sanırım hafiflemesi için önerisi olan var mı? Ben yoğurt yiyorum sadece ama geçmiyor.
Gulbebek 2prens ilk etapta bana da soğuk süt iyi geliyordu sonra hiç geçmedi gaviscon şurup aldım onunla rahatladım
Busraay_ 2prens Bende ilk başlarda soğuk süt içiyordum çok iyi geliyordu ama artık fayda etmiyor gaviscon kullanıyorum mecbur, doktoruna danışarak kullanabilirsin canım 😕
gulcedoga 1 çay bardağı soğuk süt bana iyi geliyor. Ayrıca doktorum son kontrolümde meyveyi gündüz ye, yatmadan önce bir şey yememeye, asitli gıdalardan uzak durmaya çalış, Gaviscon içebilirsin dedi, denedim hemen kesiyor. 2prens
Kezban599 Mise yanması için başının altına iki tane yastık koy ve dik şekilde koy ayrıca sakız çiğneyebilirsin çok iyi geliyor
Zeyk Ne yaparsam yapayım kar etmiyor. Yoğurt, süt, sade soda, sakız, tahin. Rennie Duo tablet yada şurup. Hepsi anlık geçiriyor en fazla yarım saat sonra tekrar 😔 33.haftam perişanım maalesef
Guneess Zeyk bende berbat haldeydim. Bir tane patatesi rendeledim Suyunu sıktım bir tatlı kaşığı içtim çok rahatlattı beni.. 3 günde bir yapıyorum. Deneyin belki sizedd iyi gelir
Yasemin1998 Bende 32 .haftama girdim ..Ve bendede başladı yoğurt sanki dahada artiriyor gibi yanmayı ..Ilık süt içtim dün fakat oda kar etmedi bende .. Fazla Baharatli ve fazla salçalı yemeklerden kaçınmamiz gerek .. Belki meyveli sakizlarla idare edebiliriz ..
Mekamu Ben de 28deyim. Bir anda başladı bu mide yanması, reflü. Boğazıma kadar yakıyor. Mecbur günde 2 kere gaviscon kullanıyorum.
Talentedmom 2prens ben de aynı problemi yaşıyorum doktora söyledim gaviscon verdi onu içiyorum çok iyi geldi
dlkgl bende 31. haftamdayım renne duo şurup kullanıyorum doktorum zararsız olduğunu günde 4 kaşık içebileceğimi söyledi. Akşamları 1 kaşık içmeden uyuyamıyordum fakat artık o da fayda etmiyor. Çünkü reflüm faranjiti tetikledi ve her yemekten sonra öksürük krizine giriyorum.