Asiyenur_46 Bugün 14+3 ikili test sonucu için gittim çok şükür temiz çıktı doktor gelişi mı çok güzel sağlıklı dedi ama uyuyor dedi kalp atışları fln güzeldi ama zorladık göstermedi ya uyuyoruz demi başına gelen var mı.korktum
Ftsatsvr Asiyenur_46 çikolata yiyip gelin diyorlar genelde bende kontrole gitmiştim uyudugunu söledi yavasca karnıma vurdu uyandı hareketlendi korkmayın bi sıkıntı yoktur
Ceydaackgz Asiyenur_46 endişelenecek bir şey yok merak etmeyin. Bende 13 haftalıkken gittim hemde çikolata yedim de gittim bi gittik uyuyor doktor ne yaptıysa uyanmadı git tatlı ye gel yarım saat sonra dedi ne bulduysam yedim gittim bu sefer de bacak bacak üstüne atmış ne yaptıysak açmadı 😅 inatcı mı olcak rahat mı olcak bu çocuk anlamadık 🤷♀️
Simya Asiyenur_46 benmde öyle oldu 2 tarama sonucuna gittiğimde uyuyordu ve doktor hafif seyler yapsada hareketlenmedi ama şükür kalp atışında gelişiminde sorun yoktu. Yüz üstü yatıyor birde minik ellerini yüzünü göremedim bazı arkadaslar atıyor burda cok belirginleşmişler artık
Zeyno_65 Ftsatsvr çikolata bende bi işe yaramadı 😄 midem bulana bulana zorladım ki hareketli olsun. Ultrasona bi girdik bizim tostik yatıyor rahat rahat 😄
Asiyenur_46 Zeyno_65 aynı bizim.ki de keyfi yerindeydi doktor korkma uyuyor dedi de işte hamilelik psikolojisi
Ftsatsvr Zeyno_65 bana demedi cikolata ye diye ama kuzenime demişti bilmiyorum işe yaramıştı onda🤣 biz 9 gibi gitmiştik sabah uyuyodu paşam uyandırmasına bile kıyamamıştım🥰
Asiyenur_46 Ceydaackgz inkarcılar ya hem uyuyor hem elini atmış göstermiyor ya inat yada utangaç öncekiler de yerinde durmuyordu hiç değişik bi çocuk olacak kesin 😊😊
Masal-90 Asiyenur_46 kontrollerden önce çikolata veya meyve suyu tüketmeye çalışın... uyuyabiliyorlar ama bunları alırsanız hareketlenir🙏
Muge0609 Asiyenur_46 Benimde 12de Öyleydi Çikolata Yedirdi Doktor Yarım saat Tempolu Yürü Dedi Bu Srferde Çok Hareketlendi Cinsiyeti Söyleyemedi Beni Öksürtmüştü Uyanması İçin. Bizimkide Sırtını Dönmüştü Bize 😂Tam Dönecek Görecez Dedik Çat Diye Sırtını Döndü
Busimss Asiyenur_46 bizim hareket ediyordu ama uygun pozisyonu bulamamıştı doktorumuz. Biraz deha çikolata yiyerek su icerek tekrar girdiğimizde ölçüm yapabilmişti. Cinsiyetini göstermemişti yine bebeğim. Dün gittik zor da olsa döndü de gösterdi kendini oglusum ☺️💙