Gamzeugur23 3 gun oldu dogum yapalı. Sutum var fakat gogus ucu yok ve gogus lerim hep yara oldu kanadı emzıremıyorum sutumu sagıp biberon ile vermeye calısıyorum yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. Yardım edinn nasıl gecer bu yaralar
hunilimom Gamzeugur23 silikon uç alın enazindan gogusunuxu öyle vermiş olursunuz yaralar içim de krem kullanabilirsiniz
prensannesi_ Gamzeugur23 cnm doktorun sana krem yazmadımi silikon gögüs uçları var onlardan al dene biberon diye tutar belki Ayva çekirdeği ılık suya koy bekle krem gibi oluyor onu sür bana o iyi geliyordu
Nur_arkn Gamzeugur23 yarana sütünden damlatıp etrafına sürmek geçiriyormuş diye biliyorum birde tahinin üzerine çıkan yağı varya o anında geçiriyor diye biri yazmıştı burda bide onları dene istersen göğüs ucu içinde bende ilk gebeliğimde emziremedim ama bu gebelik için lansinoh göğüs ucu pompası aldım işe yarıyor gbi uç olmadığı için uç cıkarır gbi oluyor cocuk tutması için inş işe yarar benide zorlu bir süreç bekliyor allah yardımcımız olsun inş🌸
Papatyanna Kuzenimde de aynisi oldu ağlaya ağlaya emzirirdi. En son ayva çekirdeğini jel kıvamına getirip hergun sürdü yatmadan önce özellikle sürüyorum derdi o şekilde geçmişti.
Gamzeugur23 Nur_arkn sutumu suruyorum. Sureklı acı cekerek vermeye calısıyorum ama tutmuyor silikon uc ya kullandım onu da tutmadı
hunilimom Gamzeugur23 bu marketlerde satılan tahin varya hatta taze tahin bulursanız daha iyi onun yağı kantaron yağı iyi geliyormuş tam mevsimi mesela şuan ayva çekirdeklerinden jel yapılıyor evde o iyi geliyor hatta burda soğan süren duydum oda iyi geliyormuş
Nur_arkn Gamzeugur23 silikon uç birşeye yaramadı bende ben 5. Ayımdan bu yana badem yağı sürüyorum emince az çatlasın diye bide o lansinoh pompayı aldım onu kullanıp hemen bebeğe tutturmaya calışcam göğsümü umut ediyorum ini tutacak emecek bu evladım🤦🏼♀️
Netdlxx Gamzeugur23 Gülsuyu içerisine bol miktarda ayva çekirdeği at ve jöle yap. En iyi yöntem bu canım.
Bkoca Gamzeugur23 GÖĞÜS KALKANI AL CANIM HEMEN. ORAYI NEMLİ TUTMAN GEREKİYOR. VE GERÇEKTEN BUNDAN BAŞKA ÇÖZÜM YOK. BÇNE KREM NE BAŞKA ŞEY. GÖĞÜS KALKANI 👍
Dumery Yara olmasının sebebi bebeğin memeyi tam kavrayamaması yada yanlış pozisyonda emziriyor olmak ebe eğitim vermediyse internetten bakabilirsiniz. Yaralar içinde lansinoh var onu kullanın geçecektir
miracanne Gamzeugur23 iğne yapılan şırınga gibi bi aparat var ya ondan aldır hemen eczaneden eşine ve göğüs ucuna denk gelecek şekilde yerleştirip vakumla hemen çıkacaktır birde kanamaların olmaması için lanolin i öneririm kesinlikle doğuma son 1 ay kala sürmeye başlamıştı ablam 😘😘
miracanne Kan geliyor diye emzirmemezlik yapma kan bile emse emzir göğsünün kahverengi kısmını ağzına tık bebeğinin gör bak nasıl emiyor
SincapZ Gamzeugur23 doktor bana madecassol ve lanolin verdi. İyi geldi. Sabah akşam sür. Emzirmeden yıka kaynamış suyla
ruzgar_dunya Gamzeugur23 silikon kelebek uclar var onlardan alin cok iyi gelicek ve sutu artırmak icinde surekli sagin 😊mesela bir gogusunuzu emzirirken o bur gogusunu sagmaya calis ben öyle sutumu artirdim....