Seras12 Kızlar hamilelikte böyle bacakta uyuşma karıncalanma çekme gibi şeyler oluyor huzursuz bacak sendromu oluyormuş sanırım yaşayan var mı özellikle geceleri ?
UraSsmom Seras12 Şuan yaşıyorum mesela 🤦🏻♀️ Gündüz ister istemez hareketli oluyoruz o yüzden çok olmuyo sanırım. Gece yatınca başlıyo doğumdan sonra geçer inşallah deliricem yoksa 🤦🏻♀️
Abi_olduk Seras12 bu gebelikte her kadında oluyor. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktoruna söylersen magnezyum verir. Faydasını görürsün.
Seras12 UraSsmom aynen bende öyleyim çok rahatsız edici birsey uyumakta zorlanıyorum zaten birde bu geçer inşallah
Seras12 Abi_olduk yeni yeni başladı zaten kontrolüm var bir kaç güne söylemeyi düşünüyorum rahatsız etmeye başladı çünkü
Seras12 Nimesay39 hayır sadece yatarken bacağım da karıncalanma çekme uyuşma değişik birsey ağrı gibi de değil
Nevinnn Seras12 bende de var magnezyum kullanıyorum ama çok bi fayda sağlamıyor böyle uykulardan uyandırıcak derecede bi çaresi yok maalesef eşim kalkiyo sesime sağolsun biraz masaj yapiyo falan sonra uykuya tekrar dalıyorum 😔
Yenianne65 Seras12 evet bende de oluyrodu doktora söyledim ve bana magnezyum yazdı kullandıktan sonra geçti
Betttt Seras12 been. Sabahlara kadar uyuyamıyordum sinirden ağlıyordum o kadar kötüydü. Şimdide bazen gece emzirmeye kalktığımda oluyor. Ama hamileyken her gece yasıyordum.
Seras12 Betttt bende öyle tam uykuya dalıcam çok sinir bozucu birsey kalkıp yürüyorum evin içinde dolaşıyorum yatmak daha kötü oluyor
Mervettas Seras12 ben 20.haftalarda yaşıyordum çok uyutmuyordu beni sonra doktora gittim kan değerim ve Demirim dusuk çıktı ondan oluyormus sanırım sonra kan hapı kullanınca geçti suan 36+1 oldum çok şükür birsey yok gayet iyi uyuyorum