Cennetim Anneler ve benim gibi anne adayları rabbim bu hayırlı günde bütün dualarımızı kabul etsin yavrularımızı sağ sağlim alalım kucağımıza bol bol dua edelim kandiliniz mübarek olsun 🤰🙆♀️🙆♀️
TugbaLafci Cennetim amin canım seninde Kandil’in mübarek olsun Rabbim gönlünden geçen bütün duaları kabul etsin inşallah 🙏🏼😘😘
beyzanur06 Cennetim amin insallah hayrlı kandiller yarın bebegimin riski icin sonuc alıcam dualarnzda benide anarsanz cok sevinirim hayrlı sonuclarla donerim insallah rabbim kmseyi evladyla snamasn 😞
Cennetim beyzanur06 amin cnm amin bu günün suyu hürmetine yarın hayırlı sonuçlarla gel ınsalalh hakkında hayırlısı olsn kuzum
Albevna_ Âmin 🌹 sağolasın @Cennetim seninde kandilin mübarek olsun. Bu arada @adm Kandil mesajın için teşekkürler şaşırdım baya Allah razı olsun 🌹
beyzanur06 Cennetim amin insallah rabbim cümlesine yardm etsin icindede bizi sevindirsin insallah 🤲🏻😞
Bernazumra Cennetim rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine bütün yavrularimizi sağlıcakla bize kavuştursun inşallah sizinde kandiliniz mübarek olsun ❤
GrkemGeyik Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun bebeklerinize sağlıkla zamanında kavuşun İNŞALLAH bebek isteyenlere de hayırlı evlatlar İNŞALLAH ÂMİN
Zeykem Cennetim aminnnnn Allahımmmm aminnn inşallah Allah herkese bu duyguyu tattırsın ınsalalh herkes anne olsun❤
Canmm Cennetim seninde kandilin mübarek olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah 😘 😘