MelekFettahoglu Bir tane kızım var 4 yaşındn gidiyor ikinciyi yapmaya karar verdik ve oldu 6 haftam doldu bebegin kAlp atışı oluşmadı ve boş gebelik tanısı kondu ve kürtaj oldum böyle bi durum başından geçen var mı bir daha tekrarlar mı fikriniz nedir
Halenurbytkn MelekFettahoglu benimde suan oyle kalp atisini duymadik kurtaj dediler baska doktora gittim belki bi umut vardir diye o doktorda kurtaj dedi ama bi kafta daha bekliyelim degismezse kurtaj dedi pazartesi insallah bi gelismemiz olur 🙁
Nebya MelekFettahoglu bnde 10 haftalık gebelikte kürtaj olmuştum Bos gebelik denildi saglıklı bi gebelikte 6.hafta da kalp atısı duyuluyor hakkında hayırlısı olsun
Nebya MelekFettahoglu buarada ben cok arastırdım Bos gebelik tekrarlama olasılığı çok düşük ben suan 6.aylık hamileyim
Ecrin04 MelekFettahoglu ben epiduralle dogum yaptim bi sknti olmadi bel agrisini zaten sanci aninda cekiyosun snrasinda geciyor hemenn.
Kbra96 Halenurbytkn benim kuzenimin ki 9. Haftada kalp atışı görüldü ozaman a, kadar kürtaj dendi Olcam die ağlamıştı
Halenurbytkn Kbra96 adetime gore 9 haftalik ama ultrosnda 7 +5 gunluk kese gozukuyo Bebek goremedi ama ufacik bisey gordu bunu bebek diyemem hemen kesin olmadan bi hafta sonra gel bakalim gelisme var mi dedi eger ayniysa kurtaj olucam
MelekFettahoglu Nebya kürtajdan sonra hiç korunmadım bende adetim geçdi ama Dr gitmeye korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye
selen8sefam Ben geçirdim boş gebelik 10.haftaya kadar bekledim sadece kese oluştu ve büyüdü bebek oluşmadı kalp atımı alınamadı kürtaj oldum 3 ay korundum 3 ay şimdi 14 haftalık hamileyim
Betul3425 Halenurbytkn bende ocak ayında 9 haftalıkken kürtaj oldum. beBeğimin kalbi durmuştu. Şimdi tekrar hamileyim. Rabbim evladında hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimizede canm. 😞🤲🏻