Zynpylmz1 46_mngm_46 normal eğer oluyorsa doğum sancıların bunlar geçmezse nst ye gir baksınlar belki doğumun başlamıştır ya da başlamak üzeredir
nilly 46_mngm_46 suyun azalması önemli bi durum. Sadece kasılma desen takip et derdim ama olmaz öyle beklemekle. Mumkunse hemen git bence yoksa sabah erken yine de git.
46_mngm_46 Ama sancım falan yok sadece kasılma var iki gündür de aşagıda agrım var dogum belirtisimi birde bebegin suyu azalmış dedi doktr ama hiç birşey yapmadılar ondan kaynaklanırmı acaba
Zynpylmz1 46_mngm_46 normalde su azaldı mı mutlaka yatırırlar gözetim altında tutarlar veya serum ve ciğer geliştirici iğne vurarak bebeğin hareketlerini takip etmenizi isterler ya da doğumu başlatırlar su azalması önemli bir durum herhangi bir sıkıntıda gelmenizi söylerler
46_mngm_46 nilly sabah gidecem herhalde devlete gittiğimden dolayı ebeler sancı olmayınca geri gönderiyorlar acılmada aynı duruyor 2 cm di git sancın sıklaşırsa gel diyip duruyorlar
46_mngm_46 nilly yok canım gitmedim sabah düzeldi arada bir oluyor randevum cuma günü o yüzden beklemeye karar verdim
Znnr 37 +5 iz bizde son iki gündür hep bir yerlerde toplanıyor kasılıyor agrım yok ama cuma günü gidicem sizce de doğum belirti si mi acayip bide daralmaya başladım nefes alamıyorum. Baya da bi hareketlendi
Deeper Znnr aynıyız bende 37+5 im. Ve bizde cuma günü kontrole gidicez 😄 benimde öyle kasılmalarım çok sıklaşdı ama sancı yok sadece arada giren adet agrısı gibi agrılar var
46_mngm_46 Znnr canım benim bebiş de geceleri hareketleri iyi çok şükür gündüz o kadar olmuyor agrılar sancılar arada oluyor WC kısmından bıktım artık
Znnr Deeper Adet sancısı gibi bugün bir kez oldu bende bide belime giriyor bazen hayırlısıyla kurtaralım inş