Ahsenoz ben anlamıyorum neden turkiyede paralı her şey, sigortanızı yatırıyorsunuz vatandaşlık görevi desen tamam, ama her şey ücretli bir de aylık sigorta için para kesiliyor, yok doğum parası yok bez parası yok pansuman parası ve daha fazlası.. . Valla okudukça üzülüyorum bir de çocuk doğurun diyorlar daha çocuk dünya ya gelmeden ailelerden para istiyorlar, rutin kontroller tahliller bile para, herkesin maddi gücü bir değil olan var olmayan var, ben yurt disindayim hic boyle bir sey yok, hastahane parasiymis bez hazirlaymis bilmem neymis... bebegin emziginden elbisesine, bezinden kremine her şey hastanede mevcut, hele anneler için a dan z ye her şey var, hiç öyle telaşa unutkanlığa gerek yok strese hiç yer yok, istediğim hastahaneye gidebiliyorum hem de ücret ödemeden sadece kaç gün kaldıysam günlük yatak parası ödeniyor çok çok az bir miktar, kontrollerde de çok ekstra gerekecek bir şey olursa o zaman sen istersen ve sigortanın karsilamayacagi bir şey olursa sen kendin oduyorsun, ama canım ülkemde insanların omuzlarına o kadar maddi yük bindirilmiş ki böyle paralı şeyleri okudukça insan değerinin dustugunu görüyorum ve inanın sizler için çok üzülüyorum her seferinde dua ediyorum allah herkesin yardımcısı olsun, kimseyi çaresiz bırakmasın diye, herkese sağlıklı günler diliyorum...