Sedatadik Martta doğacak bebekler için iç zıbını kısa kollu mu almak lazım uzun kollu mu hanımlar tecrübe li anneler yardimci olurmusunuz ilk etapta neler alınmalı
juliet Sedatadik benimde mayısa denk geliyo 2 çeşitte aldım ama genel olarak çok kalın olmayan uzun kollulardan aldım
Hatice-aydn Sedatadik martta baya soğuk oluyor hava uzun kollu alın derim benim doğumum mayıs ayında ama yinede uzun kullanacağım bebeklerin vücudu ısıya ihtiyaç duyuyor sıcak ortam istiyor üşümesin😊 sağlıkla alın kucagınıza
duygusm Sedatadik Ben daha çok kısa kollu aldım. Zaten üstüne uzun giyecek, evler de yeterince sıcak.
Handeylmz Bende nisanda doğum yapacağım ilk zamanlar için uzun kollu aldım bi kaç tane bi kaç tane de kısa kollu aldım yazada sıfır kollu aldım heep
deletedmom2626 Sedatadik mart nisan soğuk kuzu uzun al bir kaç tane hele duştan sonra o bebek üşür bizler gbi değil. Benm mayısta doğum inan uzun aldım tek kat olsun uzun olsun.
esmerozkan Sedatadik benimde mayısın ilk haftasına geliyor doğumum ince uzun kollulardan aldım daha çok mayıs olucak ama yeni doğucağı için üşüme riskini düşünerek
Kbrbydk Sedatadik benim de martta doğum. 3-6 aylıkları kısa kollu aldım. 0-3 ay uzun kollu aldım hep çünkü soğuk oluyor canım. Sende 0-3 olanları uzun kollu al bence. Mayıs sonuna kadar götürür bunlar sonra ihtiyaç duyarsan kısa kollu ustune hırka filan giydirirsin
Sedatadik Tesekkur ederim kızlar hem ilk uzun aliyim sonra kısa alırım inş ebim öyle aman aman sıcak değil zaten herkes sag salim kavuşsun bebişlerine inş