Kızlar sürekli kendimi tanıtıyorum ama bilen bilir 16 yıllık evliyim lise 2 ye giden bir oğlum var çok şükür 🧿 geçen yıl çoğul gebelik yaşadım ancak kalp atışları durdu ve aldılar 😞 uvulasyonlar koca karı ilaçları her şeyi yaptım ancak doktorum ısrarla sorun yok diyor . Sitres elbette oluyor ama yumurtlama dönemi bitiyor ondan sonra başlıyor bu sitres bende . Eşim bir rüya görmüş rabbim hayırlara çıkarsın ben hamileymişim dar vakitte gördü daha yeni gördü kalktı anlatıyor . Bir anlatışı var içim gitti . Allah aşkı için dua edin ben olsun değil hayırlısı olsun diye ediyorum . Ama eşim çok istiyor . Bu arada eşim askerdi oğlum doğduğunda anlayacağınız ne annelik ne babalığımızı anladık . Çocuk fikri ile bile sabaha kadar saatlerce hayal kurabiliriz . Hatta şöyle söyleyeyim bından üç dört yıl önce odamıza koyarız diye beşik bile almıştı . Rabbim büyüktür olacak ama çok sarsayım lütfen dua edin . Mübarek Cuma günü adet günüm . Ben o günün kutsallığına inandığım için istemeye Cuma akşamı gelmiştiler . Düğnüm de Cuma’ya denk geldi . Oğlum da Cuma günü doğmuştu . Dua edin bu hyırlı haberi de Cuma günü alalım .