123_ Selamün aleyküm 3 lü tarama testine girdim arkadaşlar ve test sonucu yuksek cıktı down sendromu durumu var cok uzuldm sizde de öyle oldumu
Deletedmom0025 123_ canım üzülme. Benim cevremde tanıdıklarda yuksek cıkıpta saglıklı bebekleri olan insanlar var.
Misssimsek 123_ çok güvenilir testler değil canım canını sıkma bence boş yere cevremde çok fazla bu bebek sağlıklı değil yaşamaz aldirin denilipte sapasağlam doğan bebekler.
EzgiCan_ 123_ benim bir tanıdığım 50 de 1 çıkmıştı çok yüksek ama çok şükür sağlıklı doğdu içini ferah tut
Sedanur26 Vala ben bu yüzden ne ikili ne üçlü tarama testi yaptırdım ne olursa olsun o benim evladım ki bu testler çoğu zaman yanılıyor
Esmakysk Benim de 2 li tarama testi yüksek çıktı 4 lü tarama testi yaptıracağım bu hafta perşembe günü ama herkes bu testlere güvenme diyor doktor bile
Dafina 123_ ben de yapim benimiki 1:490 cikti ve cok merak ediyorum yarin randevum var gidip kunusmak ve bebek kalp kontrolu var , bu arada 15 haftalik bebeim
Musay13 123_ hiç korkma canım benim ikili testim 1/367 çıktı riskli biz yurtdışına gönderilen kan dan verdik 7 is gününde sonuçlarımız geldi temiz şükür 🙏🙏bu ikili uclu testler yanıltıcı anneyi uzmekten başka bişe değil
Nrmnism 123_ ben yaptım pişman oldum amniyosetez bile yaptım hiçbişey çıkmadı merak etme hep yalan söylüyorlar valla hiç üzülme ben o 1 ay içinde mahvolmuştuk eşimle hepsi yalan
Aysucaner 123_ Benimde 2li yüksek çıktı. 3lü yaptırmadım. Yanılma payı çok yüksek testlerin o yüzden kafama takmıyorum